Чувствата и мислите се трансформират в енергия, която е пряко

...
Чувствата и мислите се трансформират в енергия, която е пряко
Коментари Харесай

Как отрицателната енергия в душата да я превърнете в положителна?

Чувствата и мислите се трансформират в сила, която е директно обвързвана с нашата карма. За страдание, хората по-често предават отрицателни страсти и упования, тъй като е доста по-лесно да не се направи нищо, да се упрекват събитията, в сравнение с да се преодолеят пречките, с цел да се получат позитивни резултати.

Днес, рядко се срещат положителни хора. Още по-трудно е да развеселите тези, с които прекарвате дълго време, абсорбирайки негативната им сила. Въпреки това, има сравнително просто “лечение ”.

Ето 3 метода да почистите мозъка си и да освободите душата си от отрицателната сила.

1) Отървете се от скептицизма.

Когато се опитате да видите позитивните страни и да мислите оптимистично, вътре във вас чувате глас, който се пробва да ви убеди.

Въпросът е да се съсредоточите върху оптимистичния метод на мислене, защото той в действителност ви помага в живота. Усмихвайте се по-често, оценявайте дребните неща в живота си, опитайте се да видите цялата картина. Не се фокусирайте върху отрицателните неща, защото, когато го вършиме, ги умножавате.

2) Назовете 5 от положителните си качества.

Това упражнение ще ви помогне да се почувствате по-добре. Имате доста положителни качества, по тази причина си ги напомняйте по-често. Вземете лист хартия и химикалка и започнете да пишете. Няма да ви отнеме доста време. Бъдете оптимално почтени.

Съвет: в случай че искате това упражнение да работи, го прилагайте на всеки няколко дни.

3) Избройте нещата, за които сте признателни.

Изготвянето на списък с благодарности води до основаването на позитивни трептения. Ако отклоните вниманието си от това, което нямате, в действителност ще оцените това, което вече е в живота ви. Можете да извършите това преди лягане или заран. Основното е да се изброят всичко и всеки, на който сте признателни.

Когато практикувате признателност, имате чувство за почитание към живота, за хората около вас и за напъните, които всички вършат. Уважението задейства закона на привличането.

Вижте още: Тези предмети притеглят неприятния шанс и заболяванията в къщата

Тези три прости упражнения скоро ще трансформират настроението ви към по-положително. Бъдете щастливи, изпълнена с позитивна сила!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР