Чувстваме се страхотно, резултатът е видим, разликата е повече от

...
Чувстваме се страхотно, резултатът е видим, разликата е повече от
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Чувстваме се страхотно, резултатът е видим

Чувстваме се ужасно, резултатът е забележим, разликата е повече от два пъти най-малко по екзитполовете. Това сподели в изборното студио на bTV Цветеслава Гълъбова, съпредседател на инициативния комитет на Румен Радев за президент.

Бойко Ноев от предприемчив комитет на Румен Радев съобщи, че не е задоволен от резултата и заради ниската изборна интензивност ще би трябвало да се гласоподава и идната неделя.

„ Не виждам нещо по-негативно като акция от това, което направи служебното държавно управление за тези 7 месеца, и това, което Бойко Рашков прави невиждано всеки ден. Никога министри не са си разрешавали подобен пряк гнет “, сподели Евгений Михайлов от инициативния комитет на Анастас Герджиков за президент.

„ Вярвам, че тази част от българските жители, които през днешния ден не са излезли да гласоподават, ще излязат идната неделя. И откровени съжаления към Българска социалистическа партия и към Корнелия Нинова, и към Христо Иванов и „ Демократична България “ с това, че с поддръжката си за Румен Радев получиха удари от него “, добави той.

„ В персоналната ни среща с Румен Радев при започване на септември той сподели, че се гордее с хора като мен и с нещата, които ние вършим, някъде някой лъже “, съобщи проф. Николай Овчаров. Той добави, че би трябвало да умиротворят нацията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР