Чувствам се страшна късметлийка и съм много щастлива, че съм

...
Чувствам се страшна късметлийка и съм много щастлива, че съм
Коментари Харесай

Рейчъл Макадамс: Аз съм безнадеждна романтичка

Чувствам се страшна късметлийка и съм доста щастлива, че съм останала в съзнанията на толкоз доста фенове. Да успееш да докоснеш хората, които гледат твоя филм е най-важната причина да съм в този бизнес

Номинацията за “Оскар ” ми е ужасно скъпа

Първият филм, който снимах в Съединени американски щати, беше “Горещо маце ” с Роб Шнайдер. По сюжет трябваше да направя секси стриптийз и просто бях ужасена преди фотосите.

Рейчъл Макадамс е една от най-качествените канадски експортни артикули за Холивуд. Родената в Лондон, Онтарио актриса пробива в родината си с участия в телевизионни и кино продукции преди да премине сполучливо в елита на американския шоубизнес. Тя прави своя холивудски дебют преди 16 години с комедията “Горещо маце ”. Две години по-късно става международна сензация с сантименталния суперхит “Тетрадката ”. “Ловци на шаферки ” я затвърждава като интернационална звезда и секс-символ. В последните години тя впечатли публиката с играта си в модерната телевизионна класика “Истински детектив ”, “Полунощ в Париж ” на Уди Алън, комиксовата суперпродукция “Доктор Стрейндж ” и двете елементи на “Шерлок Холмс ” на Гай Ричи. Сега тя е по-заета отвсякога и се готви за присъединяване в третата част на шпионската сага дружно с Джъд Лоу и Робърт Дауни-син.

 Рейчъл Макадамс  Рейчъл Макадамс  Рейчъл Макадамс  Рейчъл Макадамс  18-rach  18-rachel  Рейчъл Макадамс  19-2  19-3  Рейчъл Макадамс

– Рейчъл, Вие направихте впечатляваща роля в комедията за възрастни “Нощни игри ”. Разкажете малко повече за кино лентата?
– Много се зарадвах на топлия банкет на “Нощни игри ”. Тук аз играя Ани, която е брачна половинка на персонажа на Джейсън Бейтман. Те обичат да се събират с другари на вино и да играят разнообразни настолни игри. В живота на двойката се намесва неговия брат, изигран от Кайл Чандлър. Той провежда специфична вечерна игра на тематика “мистериозни убийства ” и дава обещание на всички присъстващи, че няма да не помнят тази нощ.

– Вие обичате ли сходни настолни игри в същинския живот?
– Да, несъмнено. И от време на време се възпламенявам, заразявам се с желанието за победа и желая да победя конкуренцията, която в действителност е формирана от най-близките ми хора. Още като бях дете в Канада, моите родители постоянно ни купуваха игри и времето към Коледа по традиция беше отдадено на сходни развлечения. Постоянно пробвахме нови игри. Тогава това занятие представляваше прелестен метод за доближаване на фамилията. После пораснах и се отдалечих от тези занимания, само че преди години още веднъж започнах да играя най-различни настолни игри.

– Дразните ли се, че множеството хора Ви свързват главно с “Тетрадката ”, макар че сте се снимали в шлагери като “Истински детектив ”, “Спотлайт ” и “Шерлок Холмс ”?
– За мен е извънредно самопризнание и огромен комплимент въобще да ме помнят с каквато и да е роля. Обществото употребява артикули и облици с такава скорост, че е чудно по какъв начин някакви филми и сериали остават в груповата памет. Чувствам се страшна късметлийка и съм доста щастлива, че съм останала в съзнанията на толкоз доста фенове. Да успееш да докоснеш хората, които гледат твоя филм е най-важната причина да съм в този бизнес. И съм горда с някои от творбите, в които съм учавствала. “Истински детектив ” беше телевизионно събитие и вярно е считан за шедьовър и съвременна класика. Наистина е нещо особено.

– В “Нощни игри ” Вие постоянно сменяте типа си. Като хамелеон сте. Имате къса черна коса, след това сте русокоска с дълга коса. Това част от облика ли беше, или в действителност обичате постоянно да се променяте?
– Определено съм от хората, които обичат да разнообразяват и да опитват с външния си тип. Особено когато си в киното имаш толкоз доста благоприятни условия. От години работя с най-хубавите стилисти в бизнеса и няма по какъв начин да не се изкушна. Тези хора могат да създадат произведение на изкуството от косата на всяка жена. Моята същинска и естествена коса е много скучна, когато не работя по филм. Също по този начин обичам да си давам отмора и да я подкрепям в здравословно положение. Но към този момент съм мощно привързана към трансформациите. Самият развой е извънредно завладяващ. Не бих се определила като човек на навиците и разпоредбите. Разнообразието е основна фалшификация на живота.

– Вие сте се занимавала интензивно с фигурно пързаляне като млада в Канада. Следите ли спорта през днешния ден, гледате Олимпийските игри?
– О, да. Обожавам игрите. Винаги ме карат да рева. Толкова невероятни истории се разпростират пред феновете всеки ден. Атлетите минават през такива невъобразими тествания, че от време на време напряко не мога да допускам, че са просто човешки същества. Техният кураж и отдаденост в действителност ме въодушевяват и раздрусват прочувствено до основи.

– Вашето име грее в надписите на няколко, наситени с страсти, сантиментални комедии. Смятате ли себе си за романтичка?
– Аз съм безнадеждна романтичка. Наследила съм го от родителите си. Отделно в актьорския поминък е цялостно с романтици. Дори си мисля, че е наложително да имаш такава линия, в случай че искаш да се занимаваш с това. При мен се получава естествено и органично.

– Как реагирахте, когато Ви предложиха за “Оскар ” за ролята в журналистическата драма “Спотлайт ”?
– Почувствах необикновено мощна и наситена еуфория. Сякаш не бях на този свят. През целия ден след новината стъпвах по облаци. Такова благородно чувство за професионално задоволство извърши цялото ми създание. Прекрасно възприятие. Номинацията за “Оскар ” ми е ужасно скъпа, а филмът е доста значим.

– Кое е най-страшното нещо, което сте правила?
– Един път летях с парапланер над швейцарските алпи. Беше вълнуващо и плашещо. Такова шубе ме обзе – напряко не знам какво съм си мислела тогава. Когато одобрих да го направя си бях стъпила на твърдата земя и ми се струваше като занимателна концепция. Но по-късно, малко преди да полетя в бездната осъзнах, че сходни неща по-скоро не са за мен.
Друг запаметяващ се миг е обвързван с кариерата ми. Първият филм, който снимах в Съединени американски щати беше “Горещо маце ” с Роб Шнайдер. По сюжет трябваше да направя секси стриптийз в една от основните подиуми и просто бях ужасена преди фотосите. Това беше един от моментите, в които нямаш различен избор с изключение на да се хвърлиш в дълбокото и каквото стане. Но се бях побъркала от стрес, мислех, че ще получа инфаркт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР