Чувствам се щастлива, че Господ ме дари с дете. Ин

...
Чувствам се щастлива, че Господ ме дари с дете. Ин
Коментари Харесай

Иванчева: За Гешев и Специализирания съд няма правов ред

" Чувствам се щастлива, че Господ ме подари с дете. Ин витро процедурите изискват строго избран график. Специализираният съд ми объркваше графика непрекъснато и споделяше, че ин витрото не е незабавна и неотложна операция. От 2014 година се получи по този начин, че имам проблеми със забременяването и оттогава съм пациент на клиника по ин витро ".

Това разяснява някогашният кмет на столичния квартал " Младост " Десислава Иванчева, която сега е пусната на независимост под гаранция, в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " на телевизия " Евроком ".

" Паричната гаранция е солена, само че благодаря на съда, че взе това решение. Знае се, че аз от няколко години не работя, а и имам консумативи, които заплащам, за мен 10 000 лв. бяха непостижима сума. Отново благодаря на адв. Албена Белянова, която заплати гаранцията ми. Успяхме да съберем парите, с цел да върнем парите на адв. Белянова ", добави тя.

" Отидох на митинг против Иван Гешев, тъй като този човек и профилираният съд не съблюдават правда, при тях няма правов ред. Това си проличава освен по нас, само че през 2018 година и 2019 година беше доста ужасно, имаше доста безпочвени обвинявания ", сподели още Иванчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР