„Чувствам се разочарован. Нормално, но това е оценката на гражданите

...
„Чувствам се разочарован. Нормално, но това е оценката на гражданите
Коментари Харесай

Атанас Камбитов: Чувствам се разочарован, явно някъде съм сгрешил

„ Чувствам се отчаян. Нормално, само че това е оценката на жителите и аз я одобрявам такава, каквато е “. Това съобщи изгубилият балотажа в Благоевград претендент за кмет на ГЕРБ Атанас Камбитов.

„ Явно някъде аз съм сбъркал. Времето ще покаже дали съгражданите ми, с този собствен избор, и те не сгрешиха “, сподели Камбитов в първи си коментар след края на изборния ден.

В Благоевград на кметския стол ще седне подкрепеният от Българска социалистическа партия самостоятелен претендент Румен Томов.

„ Работил съм и работя постоянно за Благоевград. Направихме доста. Нямам логически отговор за това решение на благоевградчани “, акцентира още Атанас Камбитов, който ръководи регионалния град два мандата.

Според него той ще завещае на своя конкурент един изцяло освежен град, в който са осъществени огромни инфраструктурни планове.

Във връзка с острото изявление на водача на партията Бойко Борисов поради изборния резултат, Камбитов разяснява: „ Нормално е да се изкаже остро. Ядосан е. При състояние, че на Благоевград се даде толкоз доста. Наистина доста “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР