Чувствам се прав, обиден, омерзен и оскърбен и смятам да

...
Чувствам се прав, обиден, омерзен и оскърбен и смятам да
Коментари Харесай

Николай Малинов: Решенията в ЕС се вземат като в АД - ние само ще слушаме и ще изпълняваме ли?

Чувствам се прав, афектиран, омерзен и засегнат и считам да потвърдя своята справедливост на политическата сцена. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на партия "Възраждане на Отечеството " и водач на Движение "Русофили " Николай Малинов, упрекнат в шпионаж в интерес на Русия.

Нека проверяват колкото преценяват. Вярвам, че няма да бъда наказан, добави той.

Твърдя, че и България, и Европа са по-силни с Русия. Опасността опълчването сред Изтока и Запада да влезе в най-горещата си фаза е все по-голяма. В нашата партия с изключение на за непоклатимост и суверенитет, приказваме, че полезността мир е доста значима. В момента решенията в Европейския съюз се вземат като в акционерно сдружение – каквото кажат огромните страни, това става. А ние единствено ще слушаме и ще изпълняваме ли? Ние сме страна с близо 1400-годишна история. Нашата независима, по-различна позиция би трябвало да бъде чута, съобщи Малинов.

Делегирайки част от правата си, би трябвало да запазим по-голямата част от правата си. За да бъдеш българин, би трябвало да приказваш на български, да пишеш на кирилица и да имаш обичайните полезности за жанр, татковина и семейство. На нас ни е необходим съдружник като Русия, който да е от нашата славянска група и да споделя нашите обичайни полезности. Ние първи от славянските общности сме се организирали в страна и не е редно първи да отдаваме страната. Ние сме за мощна, независима страна България, сподели още Николай Малинов.

По думите му "цялата нервност " към Алексей Навални е за отстраняването на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През като началник на Русия, с цел да може страната да бъде отслабена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР