Чувствам се отлично. Така е всеки път, когато се събера

...
Чувствам се отлично. Така е всеки път, когато се събера
Коментари Харесай

Жокера: Чувството е напълно различно, когато играеш за националния тим

„ Чувствам се чудесно. Така е всякога, когато се събера със съотборниците ми. Подготвяме се и ще забележим какъв брой надалеч можем да стигнем. Искам да оказа помощ на Сърбия да се класира за Световното състезание “, увери състезателят на Денвър Нъгетс в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Воденият от селекционера Светислав Пешич състав влезе с актив 1 победа и 3 загуби във втория етап на пресявките и има трудна задача в група I, където го очакват мачове срещу Гърция и Турция, съответно на 25 и 28 август.

„Задачата ни не е никак лесна. След това ще говорим за Европейското. Ще се опитаме да спечелим турнира, но трябва да гледаме ден за ден, тренировка след тренировка и да не пришпорваме нещата. Трябва да сме внимателни“, каза още Никола Йокич пред сръбските медии.

За последно Йокич игра за националния отбор на родината си през 2019 година на Световното първенство. „Чувството е напълно различно, когато играеш за държавния си отбор. Усещам се различно, когато идвам тук и когато отивам в Денвър“, обясни още сърбинът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР