Чувствам се отлично, нищо не ме тревожи“ – сподели пред

...
Чувствам се отлично, нищо не ме тревожи“ – сподели пред
Коментари Харесай

Завръща ли се на екран: Радина Червенова проговори за това какъв път ще поеме оттук-нататък

„ Чувствам се чудесно, нищо не ме тревожи “ – показа пред „ Уикенд “ Радина Червенова
Ваканцията на именитата новинарка на Българска национална телевизия Радина Червенова завърши на 9 септември – написа в. „ Уикенд “. Същият ден тв звездата се прибра в София след няколкоседмичен отдих по морето и вътрешността на страната – отбелязва изданието.
„ Чудесно си прекарваме с околните ми. Доста места посетихме и се усещам отпочинала. Със здравето съм добре, нищо не ме тревожи сега “ – споделя пред изданието брачната половинка на досегашния началник на националната телевизия Коко Каменаров. Тя години наред беше звезда на централната осведомителна емисия „ По света и у нас “, само че се разболя и слезе от екран.

Днес към този момент е преборила изцяло тежката болест, само че и е освободила щата си на „ Сан Стефано “ 29.
Радина Червенова се раздели с Българска национална телевизия малко откакто мъжът й напусна директорския си пост поради издадена му присъда за непозволено шофиране. Мълвеше се, че пръст в оттеглянато й има новоизбрания началник Емил Кошлуков, само че този слух и до ден сегашен не е получил публично удостоверение.
„ На настоящия стадий към момента не съм решила с какво ще се занимавам отсега нататък. Твърде рано е да мисля за нова работа “ – съобщи през седмицата Радина Червенова. Със сигурност отсега нататък тя няма да се изявява като лице на новините по Българска национална телевизия.

Припомняме, че преди година, когато против тогавашния общоприет шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров се водят каузи поради случай, при който той е карал с алкохол в кръвта, журналистът изживява един от най-тежките интервали в живота си.
Самият той твърди, че казусът поражда поради изпита течност, състояща се от разтворена в алкохол смес от Златен корен, само че в последна сметка тя се назовава алкохол. Ужасът му тогава не е обвързван единствено с изхода от правосъдните съвещания, само че и с мъчителна персонална драма, разбра HotArena.
Тогава втората му брачна половинка – Радина Червенова, ненадейно изчезва от екран, защото й слагат непредвидена диагноза – рак на гърдата.

Разкритието на лекарите е шокиращо, защото тв водещата постоянно се е грижила за здравето си, постоянно ходела на профилактични прегледи и в никакъв случай не е имало признаци за сходно съдбовно заболяване. При това то е намерено в напреднал етап, писа „ Галерия “.
Радина се пробва да резервира хладнокръвие и минава през всички мъчителни стадии на лекуването. Слава богу, през днешния ден тя е здрава.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР