„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,

...
„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Охранител на Слави искаше да вкара в МВР двама души, свързани с побоите

„ Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България” Николай Радулов, който през вчерашния ден напусна Има Такъв Народ.

Групата на напусналите " ИТН " в началото е трябвало да бъде от повече от 10 депутати.

" Мен няма по какъв начин да ме купят и напазаруват. Тези обвинявания демонстрират манталилета на хората, които ги насочат. Цялата работа да напусна е поради това, че имаме лидерска партия с водач, който не познаваме, само че от негово име ни се споделя какво да вършим ", обясни той претекстовете си за овакантяване на групата на Слави Трифонов пред Нова телевизия.

Тошко Йорданов е бил индивидът, командвал депутатите, казвал го е даже на Ива Митева до момента в който била ръководител на Народното събрание, описа още Радулов. А самият Трифонов напусналият народен представител го е виждал два пъти.

За последно Йорданов командвал депутатите преди две седмици във връзка със Северна Македония. " Но никой не разбра за какво тъкмо ", описа Радулов.

Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, описа Радулов за пуснатия от Има Такъв Народ телефонен диалог сред Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел за какво другите са се отказали.

В началото на този парламент ни събра някакъв охранител на Слави и разгласи, че поема политическото управление на група по сигурността. Идеята му беше да вкара в Министерство на вътрешните работи двама души, компрометирани с побоите - единият бе зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи по време на митингите, съобщи Радулов. Според него единият от тези хора бил комисар Антон Златанов, а вторият в този момент бил консултант на Бойко Рашков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР