Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,

...
Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,
Коментари Харесай

Шофьор или охранител на Слави опитал да ръководи Николай Радулов

" Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас ". Това съобщи в студиото на Нова телевизия напусналият Има Такъв Народ народен представител Николай Радулов.

Той няколко пъти увери, че него няма по какъв начин да го купят, напазаруват или подкупят, а самите обвинявания за това показвали манталитета на хората, които ги насочат.

Радулов обоснова решението си за овакантяване на групата с това, че Има Такъв Народ въпреки и лидерска партия, действително даже не водачът Слави Трифонов, а хора от негово име са казвали какво да се прави и по какъв начин да се гласоподава - което е унизително. Радулов описа и случаи от началото на този парламент, когато " охранител или водач на Слави Трифонов " събрал специалистите на Има Такъв Народ в областта на сигурността (двама професори и трима доктори в опит), оповестил, че поема политическото управление на група по сигурността и се опитал да наложи политики и назначения - двама от имената са свързани със службите от митинга и " задколонието ", когато полицията би протестиращи. " Идеята му беше да вкара в Министерство на вътрешните работи двама души, компрометирани с побоите - единият бе зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи по време на митингите, съобщи Радулов и не уточни имена, само че се съгласи с името на комисар Антон Златанов. Вторият в този момент бил консултант на Бойко Рашков.

Тошко Йорданов е бил индивидът, командвал депутатите, казвал го е даже на Ива Митева, до момента в който била ръководител на Народното събрание, описа още Радулов. Той цитира и думи на Тошко Йорданова - " вие сте нищо ".

А самият Трифонов напусналият народен представител го е виждал два пъти - на обща среща с парламентарната група и при един петминутен диалог.

За последно Йорданов командвал депутатите преди две седмици във връзка със Северна Македония. " Но никой не разбра за какво тъкмо ", описа Радулов.

Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, описа Радулов за пуснатия от Има Такъв Народ телефонен диалог сред Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел за какво другите са се отказали, само че допуска влияние. Иначе по думите на Радулов в " главата на доста депутати от Има Такъв Народ се въртят сходни неща ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР