„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,

...
„Чувствам се облекчен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой,
Коментари Харесай

Радулов: Групата на отцепниците в ИТН беше над 10 души, не знам защо другите се отказаха

„ Чувствам се омекотен. Дълго ни повтаряха, че ние сме никой, че ще гласуваме, както ни се разпореди. Това е доста унизително за нас”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България” Николай Радулов, който през вчерашния ден напусна Има Такъв Народ.

Групата на напусналите " ИТН " в началото е трябвало да бъде от повече от 10 депутати.

" Мен няма по какъв начин да ме купят и напазаруват. Тези обвинявания демонстрират манталитета на хората, които ги насочат. Цялата работа да напусна е поради това, че имаме лидерска партия с водач, който не познаваме, само че от негово име ни се споделя какво да вършим ", обясни той претекстовете си.

Тошко Йорданов е бил индивидът, командвал депутатите, казвал го е даже на Ива Митева до момента в който била ръководител на Народното събрание, описа още Радулов. А самият Трифонов напусналият народен представител го е виждал два пъти.

Присъствах, когато Радостин говореше с Христинка и не чух нищо мутренско, описа Радулов за пуснатия от Има Такъв Народ телефонен диалог сред Василев и Христинка Иванова. Първоначално групата на отцепниците е била от повече от 10 души, добави Радулов. Той обаче не знаел за какво другите са се отказали.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР