Чувствам се наистина добре. Направихме добър старт на сезона. Към

...
Чувствам се наистина добре. Направихме добър старт на сезона. Към
Коментари Харесай

Кейн: Със сигурност ние сме сред фаворитите в Шампионска лига

" Чувствам се в действителност добре. Направихме добър старт на сезона. Към края на мача имаше малко безпорядък, само че мисля, че като цяло контролирахме събитията.

Можехме да водим и с по-голям резултат ", съобщи нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн, който дебютира с екипа на немския отличник в Шампионската лига при успеха с 4:3 против Манчестър Юнайтед.
 Байерн (Мюнхен) - Манчестър Юнайтед 4:3 в дуел от Шампионската лига
Байерн (Мюнхен) не даде късмет на Манчестър Юнайтед в спиращ дъха конфликт

Баварците безмилостни против " алените дяволи "

" Но почетения и за противника, който опита да се върне в мача. В последна сметка 3 точки за нас и в действителност добър старт в Шампионската лига. Все още съм началния стадий на кариерата си в Байерн и към момента опознавам останалите играчи, както и метода, по който треньорът желае да играем.

Мисля, че всеки мач ще диктува метода, по който желаеме да играем. Със сигурност към момента имам да изучавам за съотборниците си, по какъв начин се движат и какви пасове избират. Със сигурност можем да подобряваме играта си, а това е добър знак ", разяснява още Кейн пред телевизия FOX Sports.

Попитан за разликата сред Бундеслигата и Висшата лига, британският национал отговори: " Да, Бундеслигата е друга от Висшата лига. Все още е началото на сезона, само че всички мачове, които имахме досега, се играха на високо движение и всички противници опитваха да се надиграват с нас.
 Тухел: Не съм на 100% удовлетворен, само че постигнахме подобаващ триумф
Тухел: Не съм на 100% удовлетворен, само че постигнахме подобаващ триумф

Тухел не води баварците от аварийна пейка поради наказване

Впечатлен съм. Очевидно за мен има доста нови неща, само че се любувам на прекарването и на тима. Имаме още доста идни мачове и се вълнувам за тях. "

" Със сигурност ние сме измежду любимците в Шампионската лига, имаме стабилен тим, само че несъмнено има място за прогрес.

Ние играчите го знаем, а и треньорите се стремят да ни изведат в по-добра посока,. Несъмнено няма доста тимове в Европа, които биха желали да се изправят против нас, а ние ще използваме тази убеденост като преимущество изключително тук у дома.

Има още доста мачове, които предстоят. Байерн Мюнхен постоянно се показва солидно в груповата фаза, тъй че се надявам да продължим по този метод. Да се надяваме, че ще бъдем в добра позиция през февруари ", приключи Хари Кей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР