“Чувствам се много привилегирован да бъда тук, много е емоционално.

...
“Чувствам се много привилегирован да бъда тук, много е емоционално.
Коментари Харесай

Рафиня: От самото начало направих првилния избор и няма да съжалявам

“Чувствам се доста фаворизиран да бъда тук, доста е прочувствено. Не мога да допускам. Ще съумея да допускам едвам след първия ми мач. Много съм благополучен, тъй като сбъдвам една моя детска фантазия. Надявам се да донеса огромни наслади на клуба. Говорих с Чави няколко пъти и това беше голяма чест, тъй като той беше приказен триумф. Беше горделивост да схвана, че той искаше да дойда да оказвам помощ на тима. Мисля, че можем да комбинираме желанието ми да се трансформира в огромен футболист с упоритостта му да бъда значим състезател.

Започнах да проследявам Барса и да бъда почитател на тима, когато Роналдиньо дойде тук. После, когато напуснах Бразилия, продължих да бъда последовател на отбора. Ако бъда на половина толкоз добър, колкото Роналдиньо в, ще е нещо огромно. Всеки си има своя метод на игра. Той много ми повлия, както и Деко. Идването на също мощно ми повлия, доста му се удивлявам. Това бяха бразилци, които пишеха история. Мечтаех си да върша същото и да стана първенец с Барса като тях.

Заради своята големина Барса постоянно се бори за всички титли. Този тим постоянно е на първа линия. Винаги съм си мечтаел да играя тук и познавам историята и качеството на футболистите на клуба. Знам какво мога да дам и с какво може да ми помогне отборът. Целта ми е да спечелвам титли и ще направя всичко допустимо, с цел да го реализира. Допреди две години не съм си представял, че ще бъда в Барса, а също по този начин и титуляр за. От самото начало направих своя избор да подпиша с. Още откогато започнах да играя желаех да съм в Барса. Деко и Матеу Алемани направиха всичко допустимо, с цел да дойда. Моето семейство ме поддържа. Вече бях направил моя избор, само че трябваше да помисля и върху обстоятелствата. Взех вярното решение и няма да скърбя сигурно.

Нормално е почитателите да не ме познават доста. Бразилците също не ме познават. Аз съм състезател, който постоянно желае да печели и да дава най-хубавото от себе си за клуба и отбора. Всеки ден се пробвам да се усъвършенствам. Привържениците могат да чакат един борещ се. Според мен, когато тимът се оправя добре, нещата ти се получават и на самостоятелно равнище. Това, което ще върша, е да давам най-хубавото от себе си за тима и по този начин също ще мога да имам самостоятелни триумфи. Дали си представям по какъв начин асистирам на? Представям си по какъв начин давам асистенции на,, … Играчи, които към този момент са в състава. Щом президентът не желае да приказва за футболисти, които не са в отбора, аз също няма да го направя ”, разяснява.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР