Чувствам се фантастично в България. Аз съм в България от

...
Чувствам се фантастично в България. Аз съм в България от
Коментари Харесай

Американският посланик: Срещата на Бойко Борисов с Доналд Тръмп не е награда за покупката на F-16

Чувствам се фантастично в България. Аз съм в България от един месец и към този момент обичам вашата красива страна и българският народ. Уча български език и по този метод желая да покажа почитание към великата ви нация. Любимата ми дума е "благодаря ".

Това сподели в изявление за предаването "120 минути " по БТВ американският дипломат Херо Мустафа, която разяснява идната на следващия ден среща сред българския министър председател и американския президент. "Срещата сред Бойко Борисов и Доналд Тръмп е изключителна опция да издигнем връзките сред нашите две страни на едно по-висоско равнище. На нея ще се приказва за стратегическото партньорство сред двете страни и развиването на двустранното съдействие, отбелязвайки мощните и трайни връзки, които съществуват сред България и Съединени американски щати. Акцент ще бъде подложен върху методите за усилване на общите за двете страни ползи в региона на сигурността в подтекста на северноатлантическото партньорство, върху енергийната диверсификация, както и върху други настоящи тематики. Посещението на Бойко Борисов не е премия за покупката на F-16. Това е опция за разискване на двустранните ни връзки. Трябва да се фокусираме върху самата среща, а не върху политическите обстановки в двете страни. Отношенията сред България и Съединени американски щати съществуват от доста от дълго време и в този момент е момента да погледнем къде се намираме ", разкри Херо Мустафа.

Министерски съвет разкри детайлности за визитата на премиера в Съединени американски щати

"САЩ мощно поддържа напъните на България да отбрани национлания си суверинитет. Това също ще бъде разисквано в понеделник. Аз съм оптимист за бъдещето на България. Само когато има господство на закона, една страна може да реализира своя цялостен потенциал. По време на моя мандат ще се посветя на трите С-та - съгласуваност, съдействие и справяне с корупцията. За мен е доста значимо да работя за антикорупцията и върховенството на закона. Единствено с разнообразни гледни точки и самостоятелни медии ще се реализира отключването на цялостния потенциал на България ", безапелационна бе дипломат Мустафа.

Борисов с забавно запознанство на летището в Исландия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР