Чувствам, че живея в интересно време - последните дни на

...
Чувствам, че живея в интересно време - последните дни на
Коментари Харесай

Когато малоумни пишат историята, историята става малоумна.

Чувствам, че пребивавам в забавно време - последните дни на здравия разсъдък. Последните дни на разсъдъка изобщо. Затова съм обезпокоен и обезпокоителен. Но дано стартира описа изначало.

Преди десетина години талибаните взривиха будистки скулптури, тъй като опонират на тяхната вяра – религията на мира. Взривиха исторически монументи на по хиляда години. Целият свят разгласи акта за варварщина. И до такава степен.
Днес се случва същото. Само че през днешния ден това се води за прогресивно, демократично и хуманно. Западният свят се тресе от породист яд, който прелива в преливника на идиотщината.

Статуя размаза цветнокож по време на митинг против расизма в Съединени американски щати

Големите флагмани на презадоволеността – корпорациите - сведоха глави и оповестиха всеобщите грабежи в Съединени американски щати за разбираеми.

Приемливи. Не си мислете, че нещо се е пречупило и корпорациите към този момент изпитват наслаждение да ги ограбват. Обикновено това е тяхна функционалност. Но за облагата различен път. Важното е, че демократично демократичната варварщина някак се изяснява и толерира. Границите сред обир, митинг и принуждение се смиват. В момента тече световно търсене на теле под вола. Но не какво да е теле, а черно.
Всичко що не е либерал, гей, афронегър и така нататък се е сгънало като салфетка и не смее да мръдне сакън някой да не го заподозре, че съществува. Правителствата не смеят да защитят един монумент, сакън да не ги изкарат фашисти.

А през това време политкоректниците вършеят.

Демонстранти в Съединени американски щати не престават да громят още монументи

Какво направихте с Нобеловите награди? Нобеловите награди за мир и литература към този момент са цялостен политкоректен фарс. Също и Оскарите. Направо ги раздавайте на квотен принцип.
Воплите в отбрана на Уотсън са тихи. Уотсън – живата легенда. Същият Уотсън, който откри двойната серпантина на ДНК (да не се бърка с НДК), тъй като се съмнявал в идентичната просветеност при расите. Което звучи кофти. Нелиберално. Но науката се гради със подозрения, опити и доказателства. Но в малоумното ни съвремие на кого му пука за основите на науката?
Книгите на Харпър Лии скоро ще бъдат горени на клада. Марк Твен ще е неразрешен. Ще бъде сменен с някой кумир от новата вяра. Скоро някой наркопласьор ще бъде отстрелян и поради цветността си ще бъде провъзгласен за господ. И готово.

Да не забравяме, че и Христос е бил погубен. Така се става Бог.

В следствие християните подпалват Александрийската библиотека и донасят на Европа 10 века мрак. Нека подсетя - християнството също е вяра на мира.
Е, нов господ си имаме. Сега грабвайте основните и тичешком към библиотеката. Все отново там има томове на Лии, Твен, а и няколко бройки на „ Чичо Томовата барака “ с меки корици, за по-добър пламък.
И следват 1000 години мрачевина. Но всичко е наред, тъй като по този начин черното ще победи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР