„Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна, дебела и разплута” –

...
„Чувствах се ужасно тъжна, грозна, самотна, дебела и разплута” –
Коментари Харесай

Мария Илиева заби ножа на бившия, разкри от какъв ад я извад...

„ Чувствах се извънредно тъжна, грозна, самотна, дебела и разплута” – с тези думи Мария Илиева разказва първия ден след изписването си от родилното. Близо 4 години откакто за първи път стана майка, певицата за първи път се осмелява да показа през какво е минала. Известно е, че Мария се раздели с бащата на сина си броени дни откакто момченцето проплака, като даже се приказва, че е забременяла инцидентно. До през днешния ден тя не си бе разрешавала да приказва за това в общественото пространство. Едва в този момент признава какъв брой зле се е чувствала в оня миг и по какъв начин е съумяла да излезе от депресията единствено за ден.

Тя твърди, че постоянно е желала да има доста деца, само че постоянно нещо се проваляло в връзките й с мъжете. Затова ражда първото си дете – Александър, през 2018 година, когато е 40-годишна. Бащата е надалеч по-младият от певицата бежанец Георги Михайлов, за който звездата съвсем не приказва.

„ Синът ми е плод на една бурна история, която се осмисли с появяването му”, обобщава обстановката Мария Илиева в изявление за подкаста „ Нов човек”. Бременността й с момченцето била доста лека, звездата била щастлива, че ще става майка, само че незабавно откакто родила, изпитала тежестта на следродилната меланхолия. „ Мислех, че това дете ще почине всеки миг, тъй като не знам какво да върша и по какъв начин да се грижа за него. Много ми се плачеше – цялостна покруса!”, напомня си изпълнителката на „ Лунен сън”, представена от hotarena.net.

Всички тези усеща тя назовава „ нервност, съпровождаща хормоналната буря” и твърди, че се е справила с тях единствено за ден. „ Преди да си легна, си споделих, че нито ми харесва, нито го одобрявам, не желая да съм такава и, когато се събудя, се разсънвам бодра, щастлива, признателна, че ми се е случило всичко, което се е случило. И стартирам да действам”, обобщава звездата. И това фактически се случило – на идната заран от депресията нямало и помен. Според певицата, сходен благополучен поврат е бил вероятен, той като от години тя работела над душeвността и прочувствената си просветеност. Илиева не прецизира тъкмо в какво се състои тази „ работа”, само че най-вероятно става въпрос за съвещания с положителни психолози. В последна сметка звездата съумява да се върне на работа на 40-ия ден след раждането.

Втората бременност била друга. Дъщеря й София идва на бял свят в края на юни тази година, а бащата е Александър Междуречки, наследник на починалия някогашен столичен кмет Петър Междуречки. Певицата твърди, че това е индивидът, с който желае да остане до края на живота си. Тя разяснява с възприятие за комизъм наедрелите си вследствие на бременността форми. „ Малко по-пространствено се показах във вселената, само че няма нищо необичайно в това да приличаш на жена, която е родила, откакто родиш”. Сега Мария Илиева се чувствала „ доста по-осмислена, щастлива, обичана, тъй като срещнах колегата си, с който желая да споделя своя живот до края му, и това чувство е доста особено за мен. Какво по-хубаво от това, когато някой те кара да се чувстваш по този метод, да го осмислиш с дете? Нямаше го оня екстра стрес – дали бебето ще оцелее, дали няма да умра. Страховете ми станаха по-умерени. Това благополучие, което съпровождаше процеса, ме направи по-спокойна и по-смела, гледайки напред”, обобщава Мария.

Певицата не се тормози, че двете й деца имат разнообразни татковци. Самата тя е дете на разведени родители, които се разделят още до момента в който върви на детска градина. Тя си спомня стигмата над разводите във времето на зрелия соц, в което е израснала. „ В резултат на това доста хора са сдържали целия си ентусиазъм да бъдат щастливи – може би на друго място, с различен човек. Това са толкоз провалени животи и злощастие! Щастлива съм, че съм била задоволително самостоятелна, с цел да мога да върша избори, които да ме карат да се усещам на място, добре, почтена и гледаща напред”, твърди певицата. За несполучливите си връзки преди срещата с половинката си – Александър Междуречки, пък твърди, че в никакъв случай не им е разрешавала да й тежат толкоз, че да й „ пречупват стойката”. „ Стояла съм изправена и съм знаела, че може да съм имала несполучливи опити, само че един ден те ще ме заведат при успешния”, твърди звездата.

След второто раждане, както и след първото, тя се връща на работа единствено 40 дни по-късно. Усетила вътрешен ентусиазъм към това. И защото публиката я приела доста топло, решила, че няма да стопира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР