Чувствах се сякаш се разхождах с черупки от яйца“, каза

...
Чувствах се сякаш се разхождах с черупки от яйца“, каза
Коментари Харесай

Обвинителят на Джонатан Мейджърс каза, че „буйният нрав“ на актьора я е накарал да се страхува преди предполагаемото нападение

„ Чувствах се като че ли се разхождах с черупки от яйца “, сподели Джабари, 30-годишна професионална танцьорка от Обединеното кралство. „ Трябваше да бъда съвършен. “

Мейджърс избягваше зрителния контакт с Джабари по време на утринните показания, пишеше бележки на юриста си или прелистваше златната му библия, до момента в който тя разказваше за битката му да овладее „ буйния си манталитет “. ”

Свидетелските показания пристигнаха на втория ден от процеса против Мейджърс, изгряващ холивудски кино артист, чието преобразяване на суперзлодея от комикси „ Канг Завоевателя “ трябваше да закотви идната фаза от кинематографичната галактика на Marvel.

Съдбата на тези филми остава несигурна след ареста му през март за хипотетично нахлуване над Джабари, откакто тя сграбчи телефона му, до момента в който бяха на задната седалка на кола, с цел да прочетат известие, изпратено от друга жена. Адвокат на Мейджърс твърди, че той е бил жертва на борбата.

Мейджърс наподобява залага, че процесът – необичайност за делат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР