Чуват се призиви да се помогне на бесарабските българи с

...
Чуват се призиви да се помогне на бесарабските българи с
Коментари Харесай

Българин от Одеса: Другите райони на Украйна имат по-голяма нужда от хуманитарна помощ от Бесарабия

Чуват се апели да се помогне на бесарабските българи с филантропична помощ, само че сега останалите региони на Украйна имат по-голяма потребност от това, съобщи в " Денят стартира " Алексей Куцарев, ръководител на Български юношески клуб „ Актив “ в Одеса.

" Ние имаме българско съзнание, само че сме и жители на Украйна. И в този момент мисля, че има региони, които се нуждаят повече от филантропична помощ от Бесарабия. Всички, които живеят тук и желаят да живеят в свободна Украйна, както беше до момента, се сплотяват и провеждат и всеки прави каквото може, с цел да може по някакъв метод да работи страната. " - съобщи той.

Алексей Куцарев показа, че са му били нужни 3-4 дни, с цел да осъзнае действителността на войната и риска да живееш в такива условия.

Към момента в Одеса е относително по-спокойно спрямо други елементи на страната, добави той. Евентуално нахлуване по море е най-голямата опасност за хората в града. Вчера е имало опити за пукотевица от морето, само че към този момент ракети не са достигнали до обитаемото място.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР