Чуват се позабравените думи в българския ефир како“ и батко“,

...
Чуват се позабравените думи в българския ефир како“ и батко“,
Коментари Харесай

Защо турските сериали са толкова харесвани в България

Чуват се позабравените думи в българския ефир „ како “ и „ батко “, фамилните полезности, въпреки и гарнирани с интриги, са преди всичко

Каквото и да се приказва, турските сериали навлязоха в българския ефирен екран и се трансфораха в мощен магнит за милиони. Хората ги харесват поради страхотните сюжети и мастойрската игра на актьорите. Чуват се позабравените думи в българския ефир „ како “ и „ батко “, фамилните полезности, въпреки и гарнирани с интриги, са преди всичко.

Красивите гледки и чара на актьорите са допълнение към магията на поредиците. Разбира се, феновете постоянно имат и своите обичани двойки – екранни и в живота, за които ще ви разкажем в този момент. А някои от тях подвигнаха и сватби за знамение и приказ, въпреки и не със свои екранни сътрудници, написа „ Галерия “. Любимецът на милиони дами по света Къванч Татлъту и красивата и надарена Серенай Саръкая бяха оповестени в Турция за най-хубавата екранната двойка от телевизионните сериали на годината. На тазгодишната гала „ Златна пеперуда “ двамата бяха отличени за присъединяване си в престъпната драма „ Семейство “, който се излъчва в България сега.

През последните години и двамата турски актьори избират участията в интернет сериали и рекламни видеоклипове. Сега против солидни възнаграждения те се превъплъщата в облиците на Аслан – притежател на нощен клуб и наследник на авторитетна фамилия, и Девин – амбициозна и решителна психоложка. Двамата се срещат по време на самолетен полет и се впускат в любовен романс с непредвидими последици. Милионе почитатели на сериала „ Семейство “ считат, че Саръкая е доста подобаваща за ролята на Девин, която е интелигентна, смела и непокорна. Зрителите не стопират да разясняват метода, по който играе. В сцените на Серенай с Къванч тя като че ли приказва с него в действителния живот, все едно няма камери, означават те.

В сериала сред техните герои има доста горещи любовни подиуми. Страстта сред Аслан и Девин безусловно блика от екраните. Но това е просто работа. Макар, че се пробваха да им вменят интимни отношяния, двамата обявиха, че са експерти и знаят по какъв начин да разделят персоналния живот от служебните задължения. Наложи се Къванч в детайли да опровергава обществено всичките трудове за любовна спекулация с колежката си. Той съобщи, че не обръща внимание на слуховете за хипотетичната ревнивост на брачната половинка му Баша Дизер към екранната му партньорка.

„ Серенай е моя добра другарка и актриса, с която отдавна желаех да фотографирам в общ план. Уважавам я като колежка, само че не сме любовници. Отношенията ни са единствено професионални “, безапелационен е синеокият красавец.

Самата Серенай Саръкая е считана за крадла на мъже в родината си. Скандалният й имидж е обвързван с многото й афери с обвързани нейни сътрудници, измежду които са Бурак Дениз, Джем Йълмаз и други. Актрисата има и романи с ергени като Керем Бюрсин, само че те завършват бързо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР