Чуват се гласове, че такива като Симеонов имали нужда от

...
Чуват се гласове, че такива като Симеонов имали нужда от
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ако Борисов слушаше ПР-и, нямаше да е премиер

" Чуват се гласове, че такива като Симеонов имали потребност от професионален пиар. И изобщо политиците имали потребност, не оценявали пиара като на Запад, по тази причина по този начин се излагат.
Напротив. Предпочитам такива като Симеонов да нямат пиар, да се вижда какъв брой костват. А не експерти да му прикриват простащината ", съобщи журналистът Иван Бакалов.
" И още - Борисов, в случай че слушаше пиари, още след първия мандат щеше да загуби изборите. Той си е достоверен жесток популист и демагог, с байганьовско подарък слово, харизматичен " аз съм елементарен, вие сте елементарни ", и като подобен се харесва. Пиарите единствено щяха да го объркат и замажат облика му и щеше да изгуби. И е прав да не ги слуша доста. Та по-добре накои експерти да се замислят за своята беззащитност, тъй като май не ги схващат напълно нещата. Някои политици са налели купища пари на пиари и не им е помогнало. Навремето доста по-големи от нашите експерти, като Жак Сегела не можаха да оказват помощ на Съюз на демократичните сили със препоръки и с " Времето е наше ". Даже беше унизително да видиш по какъв начин бяха обучили по същия модел албанската съпротива да употребява наследник цвят и да сочи с палец надолу по манифестации, както правеха Желю Желев и Тренчев. Само в България и Албания имаше такава нападателна съпротива, по тази причина и не завоюваха първите избори. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР