Чувам се с всички, не само с господин Борисов. Последният

...
Чувам се с всички, не само с господин Борисов. Последният
Коментари Харесай

Николай Младенов не каза той ли е кандидатът за президент на ГЕРБ

" Чувам се с всички, освен с господин Борисов. Последният ми диалог с него бе към изборите, може би. Коментирахме акцията и това, което се случва от тук нататък. Не бяха направени задоволително опити в границите на последното Народно заседание да бъде излъчено държавно управление. Това щеше да е добър вид - ГЕРБ излиза в съпротива. Трябваше да се направи опит, с цел да се избегнат избори. В Израел за последните четири години минаха през четири избора и всичко това поради некадърност да се образува ръководство. Горещо се надявам България да не върви по този път. Не съм проверявал дали ми е " размразено " участието в ГЕРБ. Нямам политическа интензивност сега. В България съм на отмора ", изясни Николай Младенов.

Бившият координатор на Организация на обединените нации за Близкия Изток уточни, че една от главните задания пред служебния кабинет е организацията на изборите в чужбина. Важно е да има разяснителна акция за машинния избор и да се посочи въпросът с поддръжката на машините, с цел да не се стигне до оборване на резултата. Младенов отсече - не би трябвало да има никаква разлика сред сънародниците ни зад граница и тези у нас.

Имало потребност съгласно Младенов от последователност в региона на външната политика и във връзка с защитата. Неотложни задания пък стояли в подтекста на Плана за възобновяване, подготовката за влизането на страната ни в Еврозоната. Важна е потребността и от противоепидемични ограничения.

Младенов отсече - това държавно управление би трябвало да успокои пристрастеностите малко.

Спряганият за министър председател и кандидат-президент Младенов съобщи още, че изнесеното от Светослав Илчовски и Павел Славчев на последните съвещания на Комисията за проверка на ръководството би трябвало да бъде тествано от съответните способени органи.

А другояче ГЕРБ оставяла страната в положително положение. Младенов се надявал служебният кабинет да види финансово постоянна страна, с добре готови проекти за европейски вложения, добра отбранителна и външна политика.

" Разбира се - пристрастеностите са високи. Има доста сериозен протестен избор против ГЕРБ, има доста сериозен избор и за ГЕРБ. Ще има страсти, само че се надявам горещо, че пристрастеностите ще се овладеят и няма да разрешат на напред във времето да избие разрушителната мощ на омразата и разделянето. Това е рисково. Говоря от опита си в Близкия изток ", отсече още Младенов.

ФрогНюз напомня, че разновидността Младенов да бъде повдигнат за министър председател бе споделен под сурдинка, показан за утвърждение на американските сътрудници. Бе избран като единственият избавителен, който да обезпечи опазване на властта. В пространството го назоваха “кукла на конци”, а акцията в негова изгода в някои медии оттатък океана течеше при започване на януари. Похвални публикации по негов адрес имаше в “Ню Йорк Таймс”.

Стана ясно още, че Младенов бил препоръчан персонално от Антонио Гутериш да бъде назначен за медиатор на Организация на обединените нации в Либия, само че той отказал. Мотивът - персонални и фамилни аргументи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР