Чували сте за различни марки и модели удължения за коса!

...
Чували сте за различни марки и модели удължения за коса!
Коментари Харесай

Най-добрите удължения за коса в цял свят #GreatLengths се поставят в МАГАМА

Чували сте за разнообразни марки и модели снадки за коса! Но кои са най-хубавите това ще ви разкрият експертите в екстеншъните от Магама!

Кичури, треси, стикери все типове удължение на коса, само че най-хубавото качество е на международния бранд #GreatLengths, чийто формален представител за България е салон Магама!
Това са кератинови кичури направени от естествена индийска коса, които се прикрепят чрез кератинови свръзки. Това е и най-хубавият способ за удължение на коса, който еднообразно добре уплътнява и удължава косата, а в това време щади и защищава вашата естествена коса!
Как е допустимо това?
Благодарение на това, че всеки кичур има опция за 360° придвижване като вашата естествена коса!
Кичурите са двойно подравнени, което значи че плътността им е идентична през цялото време до крайщата!
Кератиновите свръзки в допълнение подхранват и защищават вашата коса! Знаете че естествената коса е построена от кератинов протеин, каква по-добра отбрана може да имате от кератиновите свръзки!



За фини и тънки коси, може да употребявате системата на стикери на #GreatLengths, които са толкоз дребни и незабележими, че може да се слагат и в най-предната част на главата.

Избирайте от над 90 цвята, натурални, омбре кичури като има и специфична модерно серия, с която имате цветни кичури без никакво обоядисване!
Кичурите #GreatLengths може да носите от 3 до 5 месеца, което ви подсигурява безупречна визия!
Ако сте измежду тези, които обичат да експериментирате с косата си, тогава удължаването на косата може да бъде най-хубавото решение за вас. От дълга коса до стилни прически вид фасул, цветни кичури, до къдрави кичури, има огромно многообразие от снадки за коса, с които можете да създадете нов образ както и когато пожелаете.

Запишете си час за консултация на 0898777740 или 070090074
Намерете ни на адрес: София, ул. Дамян Груев 46
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР