Чували сте го, нали? Но да видим какви заболявания се

...
Чували сте го, нали? Но да видим какви заболявания се
Коментари Харесай

Видове ракия и коя за какво е полезна

Чували сте го, нали? Но да забележим какви болести се подават на изцеряващото деяние на другите типове ракия, съгласно нейните съставки. Най-общо – тя е превантивно средство против офанзивата на тялото ви от всевъзможни вируси и бактерии. Естествено, дезинфекцира рани, а и ги лекува при налагането им с пропит лейкопласт. При болки в мускулите също може да бъде употребена алкохолната напитка. Ако сте приготвили ракията от билки – то резултатът ще подхожда на този на дадения тип билка и затова ще е широкоспектърен!

Цветът и ароматът й варират според от типа на билката. Масаживайте гърба си, с цел да се отпусне, с ракия от пелин. „ Медената “ ракия в композиция с прополис е изключително потребна – тя е мека и съдържа по-малко количество алкохол, заради което е прекомерно „ пивка “! Ако се превивате от зъбобол, пийнете 1 – 2 чашки гроздова ракия и скоро ще се чувствате чудесно – болката към този момент я няма! Мастиката пък е потребна за трахеята и белите дробове, само че изключително – при болки в стомаха! Подобно деяние има изключително мощната сливова ракия, която работи за ефикасното разграждане на отпадните субстанции в организма. Ореховата ракия пък работи добре на щитовидната жлеза и контролира равнището на мазнините; употребява се и при оредяване на косата.

Различните типове домашна ракия би трябвало да се подготвят деликатно, с цел да сведете до най-малко наличието в тях на тежките алкохолни фракции, които най-малкото могат да ослепят неопитните експериментатори.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР