Чували сме за много барове по света, които раздават безплатни

...
Чували сме за много барове по света, които раздават безплатни
Коментари Харесай

Fusion Club, Дубай и защо клубът, в който колкото по-дебели сме, толкова повече можем да пием

Чували сме за доста питейни заведения по света, които раздават безвъзмездни напитки на дами до избран час и така нататък, само че досега не бяхме попадали на подобен, който притегля клиентки, като черпи дамите според от тежестта им.

Fusion Club в Дубай предлага безвъзмездни напитки на допустимо най-закръглените дами. Колкото по-едрички сме, толкоз повече можем да изпием за сметка на заведението.

Специалната им оферта важи до края на годината и се показва в следното - получаваме гратис по 0.12 $ на всеки 0.453 кг тегло, пишв Metro.

Това значи, че в случай че тежим 50 кг, получаваме безвъзмездни питиета за малко над 13 $. Ако обаче сме към 80 кг, то тогава можем да пием съвсем двойно за към 22 $.

Няма по какъв начин да не се запитаме по какъв начин тъкмо става въпросното мерене, с цел да се реши на каква стойност ще бъдат безплатните ни напитки. Клубът в действителност има кантар, само че не задължава клиентките си да го употребяват, а разчита на честната им дума. Не е належащо даже да споделяме на глас килограмите си, а можем да ги напишем на записка.

И тъкмо в този миг внезапно ни се прииска да сме в Fusion Club в Дубай и да излъжем барманите с едни шест, седем кг най-малко. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР