Чували сме всякакви истории, но тази на Тинко ни... абе,

...
Чували сме всякакви истории, но тази на Тинко ни... абе,
Коментари Харесай

Таралеж в гащите... буквално: Тинко и неговата най-абсурдна история

Чували сме всевъзможни истории, само че тази на Тинко ни... абе, ще разберете! Тинко е един от участниците в " Къщата на инфлуенсърите ", а ние взехме решение да разберем неговата ТОП история.

Като всеки различен младеж, по този начин и Тинко се събира с другари една вечер. Компанията обаче си има традиция, която включва 1 стотинка. Притежателят на тази 1 ст., би трябвало да бъде провокиран от другите в компанията да направи нещо откачено. Ако притежателят не желае да направи това нещо, той дава стотинката на индивида, дал концепцията за предизвикването. Ако извърши желанието на другите, стотинката остава в него.

Виж още: Галена била на инжекции за намаляване? Андреа пусна следващата бомба

В началото играта е лесна, само че с всеки идващ кръг провокациите стават все по-трудни. " Нещата започнаха да ескалират и трябваше да рестартираме играта. Бяхме на вила една вечер, стотинката беше при мен и ме провокираха да си изтрия профила. Понеже имах три, махнах един от тях. Караха ме някакви неща, само че бяха обезверени, че нищо осоено не става ", споделя пред камерата ни Тинко.

Компанията обаче намерили един таралеж, който кръстили Йоан. Тинко решил, че другите ще го тормозят, само че до момента в който той държи стотинката, ще го брани. " Отидох до тоалетната и взех решение да го взема със себе си. Аверите ми се обаждат и ме питат къде изчезнах. Казах им, че съм по огромна потребност в тоалетната. Те взеха решение, че е настъпило време за идващото предизвикателство и... ми споделиха да си свърша работата... върху таралежа. Стотинката е в мен към момента. После измих таралежа, напълно малко беше ", описа Тинко.

Виж още: Ето го доказателство! Тита - бита от някогашния си, сподели провалите

Наскоро Панайот Панайотов също стана прочут с една история за круши, вода и социална тоалетна. Явно родните известни персони обичат тези случки. Деца, не следвайте образеца на Тинко!

Изображение: https://www.instagram.com/tino.karaivanov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР