Чували сме какви ли не митове и легенди за това

...
Чували сме какви ли не митове и легенди за това
Коментари Харесай

Вижте коя част на тялото наистина издава размера на пениса

Чували сме какви ли не легенди и митове за това по какъв начин можем да разберем какъв брой талантлив е един мъж, преди да сме стигнали до значителната част, с цел да няма неприятни изненади. Знаем за размера на ръцете, както и на стъпала, само че става известно, има една друга част от мъжкото тяло, която е най-точен предател за други физиологични дадености.
Химикалите, фталатите и по какъв начин тъкмо замърсяването на околната среда въздейства верху размера на пениса
Намалява или се усилва размерът на пениса в последните години
Според ново проучване на японски учени, носът в действителност е доста по-точен индикатор за размера на мъжкото достолепие. Те са разкрили, че мъжете с по-големи носове имат по-големи пениси със междинна дължина 13.5 сантиметра.
С това изобретение се опровергават изказванията, че по размера на обувките можем да съдим за размера на мъжкото достолепие, написа The Sun.
Също по този начин се удостоверява, че тези размери са генетично обусловени и мъжете не могат да създадат доста по въпроса. Те не зависят и от височината, и от тежестта на мъжа.
А положителната вест, която се потвърждава и с предходни проучвания, е, че междинната величина на пениса в еректирало положение се е нараснала с 25% в последните 30 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР