Чували сме да наричат кралското семейство и всички хора, които

...
Чували сме да наричат кралското семейство и всички хора, които
Коментари Харесай

Сватбите и разводите в кралското семейство

Чували сме да назовават кралското семейство и всички хора, които работят за монархията, " Фирмата ". Част от протокола от десетилетия е мнения да се вършат рядко.

Официалният облик на семейството е ослепителен и кралски, само че действително те претърпяват насладите и проблемите, с които се сблъскват всички фамилии.

Три от четирите деца на Филип и Елизабет не съумяват да реализират техния благополучен и нескончаем брак. Единствено най-малкият им наследник Едуард не се е развеждал.

Най-известна е любовната история на престолонаследника Чарлз и принцесата на народа - Даяна.

Техният взаимен живот продължава 15 години, само че импровизирано завършва години по-рано поради, както Даяна признава в изявление - третият във връзката - актуалната брачна половинка на Чарлз и първа негова обич Камила Паркър Боулс.

От брака на Даяна и Чарлз се раждат принцовете Уилям и Хари.

Любимката на принц Филип и единствена щерка на кралското семейство, също е с два брака. Ан е олимпийски играч по конен спорт.

Първият й брачен партньор е конният играч и капитан от армията Марк Филипс. Двамата имат две деца - Питър и Зара.

Развеждат се след 20-годишен брак, а същата година Ан се дами повторно - за Тимъти Лорънс, някогашен боен и основен отговорник за кралските конюшни на Кралицата. Следва втори бракоразвод.

Принц Андрю, третото дете на Филип и Елизабет, постоянно е именуван черната овца на семейството. Носят се митове за буйната му младост и безразборни връзки.

Бракът му със Сара Фъргюсън продължава 10 години и завършва с плевел бракоразвод. Сара дава няколко изявленията, в които споделя за изневерите на принца - измежду аферите му са разнообразни манекенки и актриси, в това число и с Деми Мур. Но най-големият скандал е отпреди две години - тогава Андрю беше обвързван с финансиста Джефри Епстийн, упрекнат че е поддържал мрежа от млади девойки, обслужвали авторитетни персони. Епстийн се самоуби в ареста, а принц Андрю се отхвърли публично от публичните си отговорности като член на кралското семейство.

Най-скромен в персоналния си живот е принц Едуард. Най-малкото дете на кралската двойка е женен от 99-та година за Софи Рис-Джонс. Двамата имат момче и момиче.

Според кралските хроникьори точно Едуард е обичаното дете на Кралицата. През 2013 година той беше на посещаване в България.

Най-младите фамилии в кралския двор са на синовете на Чарлз - Уилям и Кейт са отличниците на двора и любимци на кралица Елизабет, имат три деца.

Най-пресният кралски скандал несъмнено е обвързван с втория наследник на престолонаследника – Хари, и неговата холивудска брачна половинка със разбъркан генезис Меган. В момента Меган и Хари живеят в Лос Анджелис, откакто се отхвърлиха обществено от купите си. В спорно изявление пред Опра Уинфри преди няколко седмица даже намекнаха за расизъм в кралското семейство.

" Те не желаеха дете ни да бъде принц или принцеса без да знаят какъв ще е полът му и споделиха, че няма да му бъде обезпечена отбрана. Беше в действителност тежко, дружно бяхме на диалог, в който ни споделиха, че няма да има купа, а имаше също опасения какъв брой тъмна може да е кожата му, когато се роди. Аз просто не желаех да пребивавам повече и това беше непрекъсната мисъл ", сподели тогава Меган Маркъл.

В началото на седмицата принц Хари се върна в родината си за погребението на дядо си. Съпругата му остана в Съединените щати като публично беше обявено, че повода е в нейната напреднала бременност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР