Чували сме, че „Мъжете са от Марс, а жените от

...
Чували сме, че „Мъжете са от Марс, а жените от
Коментари Харесай

Нещата, които жените не разбират


Чували сме, че „ Мъжете са от Марс, а дамите от Венера “. Колко по-вярно от това? Не единствено, че биологично сме разнообразни, само че и обществените стандарти и половите функции добре ни го демонстрират. Кой ще си обезкосмява какво, кой заплаща за вечеря, кой може да плаче пред хора и така нататък години наред мъжете се пробват да схванат дамите (и обратно), само че без триумф. И двата пола могат да се съгласят за едно нещо - има неща, които другите в никакъв случай няма да схванат. Тези мъже споделят мъжките проблеми, за които дамите няма да узнаят.

Вижте кои са те:

1. Жените не схващат, че фотосите за нас са същото каквото са цветята за тях.
2. Момичетата в действителност би трябвало да спрат да си мислят, че ние знаем какво желаят, харесват и така нататък Комуникацията е ключът. Просто ни кажете, ние не разбираме от подмятания.
3. Жените би трябвало да схванат, че когато едно момче има акне е извънредно мъчно, тъй като ние не можем да носим грим и да го прикрием.
4. Жените в никакъв случай няма да схванат болката от това да се опитваш да скриеш възбудата на обществено място.
5. Жените не схващат какъв брой е гадно някой да те дръпне за космите по краката.
6....или да си заклещиш „ нещо “ в ципа на панталона.
7. Когато ние вървим до тоалетната по дребна потребност, от време на време струята се разделя на две и излиза отвън тоалетната паница. Не можем да го направляваме! Разберете!
8. Жените няма да схванат какъв брой е мъчно да са „ преследващите “, когато стане въпрос за срещи и връзки.
9. Жените не схващат, че ние няма по какъв начин да си мислим за нещо, в случай че вие не ни кажете за него.
10. В брака наподобява като че ли дамите не се пробват да схванат мъжете толкоз, колкото мъжете го вършат. Ние желаеме да ви създадем щастливи, а вие желаете да се държим по избран метод.
11. Аз съм пожарникар и не мога да се устроя към момента. Много дами не схващат, че би трябвало да работя в продължение на 3 дни непрестанно.
12. Не мога да претърпявам хората, които ни карат да изглеждаме като к учета, които преследват дамите. Ако не харесвате някой мъж, просто му кажете, не го карайте да наподобява като простак.
13. Някои девойки не схващат, че в случай че не вършат колегата си благополучен, той ще стартира да се оглежда за други възможности.

14. Някои девойки не схващат, че мъжете са тъкмо толкоз раними като дамите, само че се пробват да го прикриват, с цел да наподобяват мощни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР