Чували сме безброй истории за милионери и милиардери под и

...
Чували сме безброй истории за милионери и милиардери под и
Коментари Харесай

Малките тайни по пътя към големия успех

Чували сме безчет истории за милионери и милиардери под и над 30-те , както и за хора, тръгнали от нулата, с цел да стигнат до осемцифрена сума в банковата си сметка. Все си мислим, че просто такава им е ориста. А нашата очевидно е по-различна...

 Безотказни психически трикове за триумф
Безотказни психически трикове за триумф

Как да реализираме постоянно своето

Но има някои общовалидни за сполучливите хора правила , които не биха ни представлявали компликация да ги съблюдаваме. Разкрива ги Томас Корли, който посвещава пет години от живота си в и зследване на навиците на 177 милионери .

Според него, точно в тях се корени разликата сред сполучливите и несполучливите хора. Ето няколко наложителни момента от всекидневието на един милионер .

Четене

Няма изненада, че колкото повече учим и знаем, толкоз по-голям е шансът да успеем . Но когато реализираме забележителен триумф, не би трябвало да се задоволяваме с него, а непрекъснато да надграждаме.

 Снимка 349431

88% от милионерите отделят най-малко половин час дневно за четене. Те избират да се образоват, вместо да се забавляват. Затова и четивата им не са развлекателни, а потребни за тяхното развиване.

Тренировка

Тренировката на мозъка е ясна. Но е належащо да поддържаме и тялото във форма . Ако изглеждаме и се усещаме добре, това покачва нашата самокритика и самочувствие. А без тях не можем да дерзаем за триумф.

76% от изследваните милионери отделят по половин час и за извършения, най-често кардио - джогинг, спринт, колоездене. С тях подкрепяме кръвообращението си, а от там и основаването на нови мозъчни кафези.

 Снимка 349432

Утрото

Вероятно ние не сме милионери, не работим толкоз, колкото тях, само че отново не ни остава време за четене и тренировки. А тайната на съумелите хора е, че стават доста рано. Времето около изгрев слънце може да бъде оползотворено повече от сполучливо за персонални цели, след което да се впуснем в работната среда.

Около 50% от въпросните 177 милионера са декларирали, че стават към три часа преди началото на работния си ден . Това също по този начин е трик, който ни оказва помощ да разпределим сполучливо времето си даже при непредвидени обстановки, които изискват от него. Така се усещаме господари на личния си живот.

Мислене

Освен час за трениране на мозъка и тялото, милионерите отделят и най-малко 15 минути дневно просто за мислене . Именно то е ключът към триумфа. Задават си сами въпроси и търсят най-правилните отговори. Индивидуален брейнсторминг.

 Снимка 349433

Етикетът

Успелите хора имат знания освен в своята сфера на развиване, само че и за това по какъв начин би трябвало да се държат в обществото и по какъв начин да споделят според от изискванията. Добрите обноски постоянно вършат положително усещане, от което по-късно можем да се възползваме в името на персоналната полза.

Те знаят по какъв начин да се държат на масата, да благодарят, когато е належащо, да се обличат по точния метод за съответно събитие.

Позитивизъм

Често неуспехът е обвързван с отрицателно мислене. А дали и отрицателното мислене не е обвързвано с неуспеха? Разбира се, че да. За да реализираме това, което желаем, би трябвало да не стопираме да мислим за него, като че ли към този момент се е случило.

 Снимка 349434

Това не значи да стопираме да се борим. Просто да можем да пресъздаваме задачата и за момент да не усещаме съмнения , че тя ще се трансформира в действителност, написа Time.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР