Чували ли сте за Вепрь NEXT? Това име е дадено

...
Чували ли сте за Вепрь NEXT? Това име е дадено
Коментари Харесай

Как ви се струва ГАЗ-ката с име Вепрь NEXT?

Чували ли сте за Вепрь NEXT? Това име е обещано на автомобила от инженерите, създали първичната разработка на този високопроходим автомобил. Пикапът е планиран въз основата на 4х4 задвижване от компанията " Садко ", която работи в тясно съдействие с ГАЗ. Представен е през 2017 година.

Дизайнът на този жесток всъдеход е планиран на рама, задвижването е 4х4, като са налични и понижаващи предавки. Осите имат диференциали, които при нужда се заключват. Всъдеходът е с дизелов мотор, мощността на който е 149 конски сили.
 Как ви се коства ГАЗ-ката с име Вепрь NEXT?

От фотосите се вижда, че колата има сериозен офроуд капацитет, което се удостоверява от техническите ѝ параметри. ГАЗ-ката е в положение да преодолява съвсем еднометрови бродове, а клиренсът ѝ е цели 32 сантиметра. Как ви се коства тази ГАЗ-ка и трябваше ли руснаците да продължат да я вършат? Споделете в мненията.

За страдание компанията производител направи единствено няколко бройки, които си останаха екзотика в автомобилния свят. Това се случи през 2017 година, само че през днешния ден наличните екземпляри от ден на ден притеглят колекционерите на сходни всъдеходни машини. Като нов цената на Вепрь NEXT бе $39 000.
 Как ви се коства ГАЗ-ката с име Вепрь NEXT?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР