Чували ли сте за възглавниците против бръчки, известни още и

...
Чували ли сте за възглавниците против бръчки, известни още и
Коментари Харесай

Ефективни ли са наистина възглавниците против бръчки?

Чували ли сте за възглавниците срещу бръчки, известни още и като възглавници срещу стареене? Тяхното предопределение е да пазят кожата, намалявайки шанса за поява на нови бръчки.

Макар появяването на бръчки да е натурален развой, обвързван с напредването на възрастта, желанието да сведем техния брой до най-малко, е нещо, от което множеството дами в действителност се вълнуват. Неслучайно съществуват десетки хиляди козметични продукта, както и разнообразни козметични лечения с единствената цел – битка с бръчките.

Замисляли ли сте се обаче, че методът, по който спите, също може да има въздействие върху кожата на лицето ви? Възглавниците срещу бръчки са относително нов способ за битка с бръчките. Ето и какви са техните преимущества:
Предотвратяват появяването на бръчки
Възглавниците срещу стареене са направени по този начин, че да понижат образуването на бръчки и фини линии, които могат да се появят по време на сън в избрани позиции с течение на времето. Тези възглавници имат по-различна форма или силует, с помощта на което се понижава натиска върху лицето.
Подмладяват кожата
Чрез понижаване на контакта сред лицето и възглавницата, възглавниците срещу бръчки оказват помощ на кожата да поддържа естествената си мокрота. Прекаленото търкане на лицето във възглавницата по време на сън води до по-малка хидратация на кожата и до появяването на спомагателни бръчки.

 Добави изложение
Подобряват кръвообращението
Някои анти-ейдж възглавници са направени от специфични материали и със характерни форми, като по този метод се предизвиква по-доброто кръвообращение на лицето и шията. Подобреният кръвен поток от своя страна усилва доставянето на О2 и хранителни субстанции към кожата, насърчавайки нейния по-красив тип.
Намаляват подпухването
По-издигнатата позиция на главата и опората, която обезпечават възглавниците срещу бръчки, могат да оказват помощ за понижаване на утринната подутина на лицето.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР