Чували ли сте за секстинг (sexting)? А може би дори

...
Чували ли сте за секстинг (sexting)? А може би дори
Коментари Харесай

Какво е секстинг и защо се смята за изневяра?

Чували ли сте за секстинг (sexting)? А може би даже го практикувате, без да подозирате. Секстингът е тип виртуално другарство, което включва изпращане на фотоси, клипчета, известия от полов темперамент към колегата ни, позната или непозната персона. Понякога е единствено на равнище флирт в обществените мрежи, само че от време на време наличието на диалога може да се трансформира в нещо, което имитира полов контакт.

Секстингът е нещо, което съгласно редица специалисти по връзките, може да има позитивен резултат за една връзка, изключително в случай че сътрудниците са на разстояние един от различен. Разкривате желанията си, които бихте могли да реализирате като двойка, внасяте многообразие в рутината на другарство, даже когато не сте разграничени от дистанции.

Но по кое време секстингът може да се одобри за невярност?

По-често дамите са тези, които наблюдават кореспонденцията на сътрудниците си в другите обществени мрежи. Почти постоянно след обстоен обзор, попадаме на тези известия, които не желаеме да виждаме и скрито сме се надявали нашият сътрудник да не е обменял.

Секстинг известията се трансформират в опасност за една връзка, по ред аргументи. Секстингът ви кара да желаете индивида, с който разговаряте, повече от индивида, с който сте. Когато постоянно си поддържате връзка с един и същи човек виртуално и диалозите ви не са за „ какво е времето на открито “, стартирате да изпитвате по-силно увлечение към него, в сравнение с към половинката си. Това сигурно рано или късно ще се отрази на връзката.

Секстингът се трансформира в невярност, когато ви кара да фантазирате какво е в реалност да си с тази персона. Това важи изключително за мъжете, които не одобряват сходни чатове за изневери, непредполагайки, че има няколко типа невярност, която не включва сексуален контакт. Обменянето на известия от съкровен темперамент, разпалва фантазията.

Отвлича вниманието ви от актуалната връзка

Правенето на секс е вълнуващо по доста способи, нали? Очаквате с неспокойствие идващия път, когато ще си пишете, постоянно проверявате телефона си, кореспондирате си, когато половинката ви към този момент спи или до момента в който седи до вас, до момента в който сте на фамилни събирания, ваканции. Разсеяни сте и не можете да сте пълностоен сътрудник за връзката си, не сте толкоз отдадени в секса с половинката си. Фантазирате си за него/нея, до момента в който вършиме секс с партньора/партньорката си.

Когато секстингът не се случва с половинката ви, това съвсем постоянно ви кара да имате упования от вашата връзка, които да не се случат, изключително що се отнася до тези в спалнята. Комуникацията с другата персона ви кара да започнете да я сравнявате с вашата половинка.

Възможно е да се привържете, а това може да докара и до физическа невярност. Ще жадувате за вниманието, което получавате даже единствено по телефон, тъй като отсрещната страна ви кара да се чувствате по-ценни, привлекателни, специфични, разбрани. Започвате да си пишете освен за секс, само че и за връзките, в които се намирате и секстингът се оказва част от вашите взаимоотношения, единствено че не го практикувате с половинката си.

Секстингът може да бъде рисков за една връзка, когато не се случва с вашия сериозен сътрудник в живота, някого с който се срещате от скоро, с различен човек от обществените мрежи. Без значение дали е чужд, ваш сътрудник, другар, прочут и така нататък Той издига бариери сред вас и половинката ви и освен изпратени думи към някого. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР