Чували ли сте подобни истории? Вероятно да и дори сигурно

...
Чували ли сте подобни истории? Вероятно да и дори сигурно
Коментари Харесай

Изповед на една щастливо омъжена жена, която не може да спре да прави секс с други мъже

Чували ли сте сходни истории? Вероятно да и даже несъмнено няма да повярвате какъв брой доста щастливо женени, мъже и дами търсят тръпка отвън брака си, написа woman.bg. А днешната изповед от жена, която обожава буйните прекарвания, ще ви накара да мислите, че такива неща в действителност се случват и напълно не са холивудска небивалица:

" Когато любовникът ми прошепне името ми на ухо, обезумявам от възбуденост. Готова съм да бъда обладана от него на секундата. Но когато брачният партньор ми се обърне към мен, в никакъв случай не е с цел да ме накара да се усещам мечтана. В множеството пъти, той загатва името ми, с цел да ме попита къде са му чорапите или какво ще подготвя за вечеря. Осъзнавам, че това е обикновено, само че в действителност не мога да се примиря и не спирам да изневерявам на мъжа си.

Понякога се усещам като човек с две персони. Едната е предана брачна половинка, която обожава фамилията си и прави оценка половинката си, а другата е като хищница - пристрастена към тръпката да прави секс с някой нов. Омъжена съм от 20 години, само че за това време съм имала 8 афери. Бях изцяло вярна на мъжа си единствено през първите 6 години от съюза ни, за благополучие обаче той по този начин и не научи за нито една от изневерите ми. Толкова доста го обичам и оценявам, само че също толкоз доста боготворя да си лягам и с други мъже. И всякога, в който се оказвам в леглото с някой нов, се кълна пред себе си, че ще е за последно. И по този начин до идната ми невярност.

Напълно съзнавам какво правя и поемам отговорността за дейностите си. Сексът със брачна половинка ми е прекрасен, вършим го постоянно, също по този начин не сме изгубили прочувствената си непосредственост, както се случва при множеството двойки. Всичко е отлично, само че...когато се появи нов мъж, с който мога да си легна, просто го върша. И даже в случай че връзките ни не бяха толкоз хубави, още веднъж нямаше да го упреквам за изневерите си, виновността е напълно моя. Но очевидно не се усещам задоволително отговорна, тъй като не спирам да го върша. Не желая да напущам брачна половинка си и в това време концепцията, че ще бъда интимна единствено с него до края на живота си, доста ме депресира. Не желая да я приема.

Сексът с други мъже ме кара да се усещам млада и свободна. Съпругът ми няколко пъти е подозирал за забежките ми, имало е обстановки, в които се е разминавало на косъм да разбере. И все пак, очевидно не бих прекратила изневерите. Единственото решение, което избрах за момента е да сведа контактите си до един мъж. Имам ухажор от няколко месеца, който ми обезпечава бягство от действителността един път седмично. Понякога се чудя - дали той ще бъде последният мъж, с който изневерявам... ", М.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР