Чували ли сте как някои ваши познати казват, че даден

...
Чували ли сте как някои ваши познати казват, че даден
Коментари Харесай

Четирите зодии, които могат да четат енергията на хората

Чували ли сте по какъв начин някои ваши познати споделят, че даден човек има добра или неприятна сила? Е, изцяло допустимо е да са прави. Според астрологията има четири зодии, които съвсем безпогрешно разчитат силата на хората. Вижте кои са те: 
1. Овен 
 Агресивни, капризни и арогантни: Тези 4 зодии евентуално ще завоюват всяка борба Агресивни, капризни и арогантни: Тези 4 зодии евентуално ще завоюват всяка борба
Хората, принадлежащи към тези 4 зодии, са нападателни и преобладаващи. Те вършат всичко допустимо, с цел да завоюват всеки спор или борба...
Най-добрият душевен и енергиен читател, Овенът е толкоз остроумен, чудно е, че всички те не откриват практики в лечебните изкуства. Човек може да не си мисли, че Овен ще има търпението да се оправи с невидима променлива, само че в действителност те са специалисти, с цел да схванат какво се случва в различен човек. Овенът е един от най-грижовните зодии, макар огнената им природа. Техният метод да оказват помощ е да разпознават какво не е наред и по-късно да приказват в детайли за това, за да облекчат всевъзможни страхове у индивида, чиято сила е „ изключена “. Ако имате високи стандарти, когато става въпрос за излекуване, несъмнено първо отидете при Овен.
2. Рак 
Ако има знак, който би бил обвързван с излекуване и енергийна работа, това би трябвало да е Рак. Това не е просто нещо, което се появява естествено за Рака - това е тяхното първородство; те имат полето. Те най-добре ви карат да се чувствате удобно. Всъщност утешаването на приятелите им ги кара да се усещат добре. От всички водни знаци Раците са най-хубавите лечители и всеки Рак е същински съпричастник. Това е Рак, който ще намерите в дневния спа център, като прецените от какво се нуждаете, с цел да извършите вашето спа преживяване съвършено. О, несъмнено, всички обичаме ароматерапията, само че Ракът знае какво етерично масло ще ви е належащо, с цел да излекувате каквито и да е проблеми, които могат да ви разболеят.
3. Дева 
 3 зодии, които евентуално ще получат покачване през юни 3 зодии, които евентуално ще получат покачване през юни
Три от знаците на зодиака би трябвало добре да се срещнат с  астрологичните прогнози за месец юни, с цел да знаят какво им следва и да...
Девата постоянно получава късия завършек на пръчката, когато става въпрос за описания, само че истината е, че родените под знака на Дева са потребни, състрадателни, любвеобилни хора, които могат да се оправят с съвсем всички в стаята. Тъй като са Деви, те са естествено сложни, което прави помощта им нежелана. И почтено казано, няма такова нещо като зодия без страсти, само че постоянно Девите се изобразяват като такива. В реалност Девата обича да утешава най-близките си близки. В неприятен ден обаче Девите могат да бъдат малко с висока поддръжка. И въпреки всичко, в случай че Девата може да заобиколи тази тяхна „ залепена омразна “ известност, те в действителност могат да видят човек и да оказват помощ. (Забавен факт: Девата обича да оказва помощ - те просто не желаят вие да го знаете!)
4. Телец
Много остроумен и съвсем необикновен в своите открития, Телецът е изненадващо отворен към невидимите светове и като лечители те превъзхождат. Може да не ги намерите да вършат Рейки, защото е прекомерно питомен за техния усет, само че ще ги намерите в трудова терапия, работеща върху пациенти, които са във физически компрометирани позиции. Като земни знаци, те са склонни да поддържат аргументиран метод към изцелението си. Те знаят къде те болиши са страхотни масажисти. В последна сметка, страхотният теляк не е ли освен това от някой, който ви търка гърба? О, да, и Телецът е оня служащ, който знае тъкмо къде се нуждаете от облекчение... тъй като те могат да прочетат вашата сила. Внимавайте обаче - Телецът е най-отбранителната от всички зодии. Така че от време на време може да бъдете посрещнати с тяхното извънредно отношение.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР