Чували ли сте фразата Провалът в планирането е планиране на

...
Чували ли сте фразата Провалът в планирането е планиране на
Коментари Харесай

Социални мрежи за малкия бизнес - основните въпроси

Чували ли сте фразата „ Провалът в планирането е обмисляне на неуспех ”? Това е остаряло и златно предписание в света на маркетинга, което може да се отнесе към модерните дребни компании в обществените медии. Създаването на подробна медийна тактика за деяние в тях към момента е значимо, с цел да имате сигурен и постоянен бизнес. Това посочва Entrepreneur.com.

Авторите на изданието напомнят, че тактиката за реклама в уеб страниците за връзка се крепи върху отговорите на няколко фундаментални въпроса, които са следните:

„ Какво цели да реализира компанията ми посредством обществените медии? ”

Отговорът: Зависи от типа на бизнеса ви. Можете да ги употребявате, с цел да разпространявате марката си, непосредствено да се свързвате с клиенти, да разрешавате проблеми, да оферирате добавена стойност към офертите си и да промотирате характерни артикули и услуги.

„ Кой би трябвало да поддържа регистрациите на компанията ми в тях? ”  

Отговор: Ако компанията ви е дребна, делегирайте задачата на член на екипа, който има опит с тази област. В случай, че тя е по-голяма, можете да ангажирате дипломиран чиновник от маркетинг отдела. При най-големия бизнес с необятни маркетинг бюджети се назначава външна организация с опит в региона.

„ Трябва ли бизнесът да има наличие във всички известни обществени медии? ”

За начало, специалистите поучават дребния бизнес да стартира със основаването на наличие единствено в една обществена мрежа, най-малко в първите няколко месеца на установяването на маркетинг наличие. Коя да бъде тя? Разберете къде има най-вече от клиентите ви.

„ Кои са най-хубавите обществени медии за мрежи бизнес? ”

Независимо дали компанията ви е дребна или огромна, не можете без регистрация в Twitter, съгласно сп. Entrepreneur. Изданието показва, че това е платформа, с която човек елементарно се научава да работи. 140-те знака на известията й са мощ. Ако компанията ви е главно b2b бизнес, използвайте LinkedIn и оптимизация в търсенето в Гугъл.

В Slideshare могат да се доближат водачи в промишлеността. B2C фирмите пък постоянно постъпват мъдро във Фейсбук и Pinterest. 

Имайте поради и Instagram. 

„ Колко постоянно би трябвало да публикувамe наличие от името на марката ни? ”

За марките се предлага издание от два до пет пъти дневно. Отнася се за всички обществени мрежи. Една обява не е задоволителна.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР