Чували ли сте фразата престъпниците се напикаха при появата на

...
Чували ли сте фразата престъпниците се напикаха при появата на
Коментари Харесай

Гешев бори битовата престъпност с обиск в детски център ”Биберон”

”Чували ли сте фразата ”престъпниците се напикаха при появяването на правоохранителните органи ”? Не е метафора. ” Това написа в пародийния профил за основния прокурор Иван Гешв в Туитър, откакто стана ясно, че по време на следващата му изненадваща акция в битката с битовата престъпност в Силистра е осъществен обиск на детски център ”Биберон ”.
Силистренци през днешния ден алармираха, че в града има височайшо посещаване - на основния прокурор на Републиката Иван Гешев. Все още до медиите публична информация за задачата на визитата и за резултатите от него няма, оповестява регионланият вестник ”Бряг”.

Пред " Силистренски бряг " собственичката на детски център " Биберон " - Пламена Тончева съобщи, че са били осъществени обиск и инспекция, от представители на икономическа и престъпна полиция, на обекта й. Търсени са били акцизни артикули. Тръгнали са си, без да намерят нищо, твърди тя.

От профила на Иван Гешев в Twitter излиза наяве през днешния ден, че продължава битката с битовата престъпност в Добрич и Силистра, които са на територията на Апелативен район-Варна. Обвинител №1 оповестява за разкрити две убийства - едно в Добрич и убийството от през вчерашния ден в ситовското село Искра. Отделено е и място, за уважението му към професионализма на проверяващите прокурори и служители на реда, работещи в сложни условия.

Чували ли сте фразата "престъпниците се напикаха при появяването на правоохранителните органи "?

Не е метафора. pic.twitter.com/fD22uJdwTD
— Ivan Geshev GePi (@GepiIvan) August 11, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР