Чувала съм, че участието ми в снимките за холивудския проект

...
Чувала съм, че участието ми в снимките за холивудския проект
Коментари Харесай

Българската Моника Белучи продължава с киното и модата

„ Чувала съм, че присъединяване ми в фотосите за холивудския план на режисьора Мартин Кембъл е чист шанс. Нямам нищо срещу всеки да го назовава, както реши. За мен това беше ненадейно предложение и занимателно прекарване “.

Това показа в ефира на Дарик, бургаската хубавица Розалина Попова.

Точно преди година тя беше определена да влезе в ролята на Моника Белучи, защото ангажимент спря италианската актриса да присътва персонално на първата част от фотосите в Созопол.

Екипът е разкрил в Розалина най-близкият облик до този на актрисата. Въпреки, че кандидатките за дубльорса били доста, значима детайлност е била, избранницата да е безкаквито и да било корекции и намеси на естетични хирурзи.

Това стана по време на фотосите на кино лентата „ Memory “, с присъединяване на Лиъм Нийсън и добре познатият от „ Железният човек 3 “, „ Блъдшот “ и „ Приказки за лека нощ “ Гай Пиърс продължава с киното.

От тогава носителка на купата Мисис Бургас за 2016, продължава да се снима в разнообразни продукции.

Освен професионалните й задължения като модел, тя взе участие и в епизодични функции, в сериали, в реклами на огромни компании и така нататък А в плановете й са включени даже и децата й.

„ За тях това е повече като игра. На последното видео дребният ми наследник не спря да скача и да се смее, нещо напълно естествено за едно дете и се оказа, че се е оправя сполучливо “, показа още Розалина Попова.

По думите й, работата и на подиума, и пред обектива е вълнуваща и за нея е зареждаща. „ Продължавам да вземам участие в кастинги, само че през това време се занимавам и с главната си активност. С неспокойствие чакам събитието на Ваня Кирова, което ще покаже цялостната фешън картина измежду хубостта на Морската градина в Бургас “, сподели още българската Моника Белучи, която ще бъде и измежду участниците в грандиозното събитие Burgas summer trends.

Повече, чуйте от Розалина Попова в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР