Чутовен срам и позор е позицията на Левски и Наско

...
Чутовен срам и позор е позицията на Левски и Наско
Коментари Харесай

Г-н Сираков, искате ли Вечното дерби да се играе само на Герена?

Чутовен позор и срам е позицията на Левски и Наско Сираков отсега нататък Вечното дерби да се играе без гостуваща аудитория. Един мач остана на българите, който ги кара да пълнят трибуните, а " сините " желаят да откраднат и него от хората. Как не ви е позор?! Приеме ли БФС сходна нелепост, значи нещата не вървят добре и при новото управление. Тук е моментът да отбележа, че е извънредно недопустимо Георги Иванов да сочи единствено почитателите на ЦСКА за изцепките по време на дуела, а да не каже нито дума за тези на Левски.

Най-голямата дивотия са неспирните престрелки с ракети. Това стана наклонност в последните мачове сред " сини " и " червени ". Няма значение кои са почнали, откакто другите са траяли неприятното действие. Но, видях го с очите си, този път тъкмо последователи на Левски възпламениха и хвърлиха първата ракета.

Г-н Сираков, желаете ли отсега нататък Вечното дерби да се играе напряко на " Герена "? Всеки път! Да няма гостуваща аудитория, само че да има предписание в БФС ЦСКА постоянно да е с 9 индивида на терена против Левски, от първата минута. Може би по този начин " сините " все в миналото ще съумеят да сложат завършек на робството си против " армейците " в последните повече от 10 години. Защото в последните 30 дербита за състезание, ЦСКА завоюва 16, а Левски едвам 4...

Мажоритарният притежател на " сините " разкри пред всички срамните си планове да изиска Вечно дерби без гостуваща аудитория, само че продължава да мълчи за случилото се в Сектор " А " на стадион " Васил Левски " по време на мача против ЦСКА, който футболистите в синьо гледаха от близо. Това с ракетите е голям проблем, само че какъв е този, случил се покрай ложата, заета от г-дата Сираков и Иванов? Фенове на Левски биха левскари! Нахлуха, приветствани от стюарди и полиция, с цел да млатят наред, да удрят даже дами и деца. Който е пред очите им, да го отнесе. Защо? Никой не разбра... Какви бяха тези хора с баджове в черно, която раздаваха свое кърваво правораздаване? Кажете господин Сираков? Защо не поискате и тях да ги няма на трибуните по време на мачовете на Левски?

Вечното дерби е празник за хората. А футболното безчинство няма по какъв начин да бъде победено с сходна мярка. За следващ път, позицията на ЦСКА е вярна, а тази на Левски - позорна! Долу ръцете от Мача на мачовете в България!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР