Чутовен скандал се е разиграл на 1 декември в болница

...
Чутовен скандал се е разиграл на 1 декември в болница
Коментари Харесай

Бесен скандал: Циганка скочи на лекарка в COVID отделение, после се разпищя - бият ме!

Чутовен скандал се е разиграл на 1 декември в болница в Пазарджик, излиза наяве от клип, оповестен в обществените мрежи.

Кадрите провокират спорни страсти.

От тях излиза наяве, че мъж от ромски генезис е докаран от Спешна помощ в болничното заведение в Пазарджик в явно влошено здравословно положение с доста ниско наличие на О2 в кръвта, което е един от главните индикатори за летален излаз при ковид.

Близките му желаят той да бъде прегледан неотложно, тъй като се утежнява, само че лекарите изясняват, че сега няма кой да им помогне, тъй като са малко и избавят различен човек и на процедура би трябвало да избират сред двамата.



С него е брачната половинка му, която не стопира да крещи, че към този момент се постанова да чакат в коридора повече от половин час. С нея са и чиновниците от Спешна помощ, които пробват да оказват помощ на мъжа и молят най-малко да му дадат бутилка с О2.


В един миг циганката става нападателна, излиза лекарка и изяснява, че сега няма по какъв начин да извърнат внимание на мъжа й, тъй като избавят живота на различен човек, който е по-зле от него, само че абсурдът продължава.

Накрая, провокирана до край, лекарката излиза и споделя - ела да видиш, че спасяваме човек, само че циганката скача на пердах, до момента в който медицинският чиновник пробва да избие телефона й.

Съпругата на болния мъж стартира да пищи, че са я блъснали и даже демонстрира къде.



Коментарите към клипа, излъчен онлайн са не по-малко показателни за отношението на ромите към лекарите.

Повечето от потребителите от ромски генезис кълнят медицинските чиновници, които към този момент в действителност изнемогват и пишат, че им би трябвало пердах (предупреждаваме, че в мненията има и незензурни думи):








Мъжът е бил признат в последна сметка в болничното заведение, само че е умрял от затруднения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР