Чутовен панаир разтресе тези дни Столичния куклен театър. Станимир Гъмов,

...
Чутовен панаир разтресе тези дни Столичния куклен театър. Станимир Гъмов,
Коментари Харесай

Гъмов уволнен заради пиянство от Кукления театър! Колеги се вдигнаха на бунт срещу актьора, кръшкал редовно от работа

Чутовен панаир разтресе тези дни Столичния куклен спектакъл. Станимир Гъмов, който на 1 август ще навърши 43 години, бе уволнен позорно след протест на сътрудниците си, които се опълчили против систематичното му кръшкане от работа.​​​​​​​ Актьорът постоянно пропущал представления, без авансово да уведоми управлението на Кукления спектакъл. Колегите на Гъмов пък разбирали, че няма да се появи безусловно минути преди да излязат пред нетърпеливата детска аудитория. Непланираните отсъствия на свободолюбивия актьор естествено трябвало незабавно да бъдат обезщетени, с цел да не се стигне до отменянето на зрелище в последния миг и разплакването на десетки разочаровани хлапета, писа „ Уикенд “.
Отговорността поемали сътрудниците на Гъмов, които толкоз били привикнали с неявяването му, че знаели функциите му наизуст и реагирали на момента. Само че това било голям стрес за тях, а и всички споделяли мнението, че не е почтено Гъмов да идва и да не идва на работа, когато пожелае. А това най-често се случвало в събота, като повода по всяка възможност била навика му да купонясва „ като за последно” в петък. Два или три пъти някогашния участник във „ ВИП Брадър” се появявал във очевидно нетрезво положение и лъхащ на алкохол явно пресен-пресен от следващия запой. „ Как да го пуснеш да играе по този начин пред децата”, подвигат плещи от трупата.

В последна сметка сътрудниците на Гъмов се обединили и поискали шефът на Кукления спектакъл незабавно да вземе ограничения. Резултатът пристигнал тези дни с уволнението на артиста. За да се спести репутацията му, той бил помолен да напусне по свое предпочитание.

Кукленият артист обаче бързо съобразил опциите си и с цел да не стои незает, незабавно звъннал на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Не е загадка, че Гъмов им е непосредствен другар от години. Симпатиите са взаимни, поради което и тв тандемът не се поколебал на помогне на артиста като го включи в идния нов сезон на риалитито „ Фермата”, което се излъчва по Би Ти Ви. По всяка възможност Гъмов ще се появи като гост-звезда, а хонорарът, който ще получи, ще му обезпечи спокойна зима.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР