Чути са експлозии в склад за боеприпаси в крайбрежния град

...
Чути са експлозии в склад за боеприпаси в крайбрежния град
Коментари Харесай

Взривове в склад за боеприпаси в Гърция

Чути са детонации в склад за муниции в крайбрежния град Неа Анхиалос в Централна Гърция по време на горски пожар в региона, заяви Ройтерс.

Позовавайки се на неназовани източници, малкия екран оповестява, че складът за муниции принадлежи на гръцките военновъздушни сили. До момента няма данни за потърпевши.

Според АНА-МПА мощни детонации са били чути в град Волос и в съвсем цялата област Магнисия в 17:45 ч. през днешния ден, като са провокирали безпокойствие измежду жителите, защото пожарът, който избухна в региона, бушува към този момент втори ден.

Следете с нас тематиката онлайн

Експлозиите са счупили прозорците на няколко къщи, основно в Неа Анхиалос, а ударната вълна, която е достигнала Волос, е предиздвикала доста поданици да изоставен домовете си.

Говорителят на пожарната работа Янис Атропиос заяви, че управляващите са наредили евакуация на Неа Анхиалос, съобщи Агенция Франс Прес.

Горските пожари се разпалиха още веднъж през днешния ден следобяд в по-широкия регион на Волос в региона Магнисия, заяви противопожарната работа, макар предходните очаквания, че по-ниската скорост напразно ще усъвършенства обстановката, отбелязва АНА-МПА.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР