Чуждите инструктори се появиха в Украйна още преди Северния военен

...
Чуждите инструктори се появиха в Украйна още преди Северния военен
Коментари Харесай

Пет ликвидирани инструктори на НАТО: Какво са преподавали, с какво са били опасни и как загинаха?

Чуждите инструктори се появиха в Украйна още преди Северния боен окръг, с началото на спора в Донбас. Днес целият свят разисква изявление с естонския министър председател Кая Калас, която предлага законно да изпрати експерти от НАТО в Украйна, а не „ по време на почивка “, разкривайки на елементарния човек обществена загадка, тъй като ковчези от украинските простори идват в Запад постоянно. Повече четете в материала от Цариград.

Гореспоменатата госпожа сподели пред Financial Times за това, базирайки се на обстоятелството, че даже и да умрат, това въобще няма да задължи НАТО да ползва член 5 от Договора за групова защита и затова няма директна война на алианса, която доста от неговите рационални членове се опасяват толкоз доста, че няма да се случи.

" Не мога да си показва, че в случай че някой пострада там, тези, които са изпратили своите хора, ще кажат: това е пети член, да бомбардираме Русия. Не става по този начин. Не е автоматизирано. Така че тези страхове са неоснователни, "

- сподели пред английското издание министър председателят на Естония, която е толкоз нетърпелива да изпрати военните си експерти на касапницата.

Докато Калас дебатира, армията на нейната страна в действителност образова бойци от украинските въоръжени сили на „ бойни тактики, боравене с оръжие, пукотевица и медицински процедури “. Което звучи повече от смешно поради обстоятелството, че за разлика от Украйна, суверенна Естония към този момент не помни какво е пълноценна война.

И относително неотдавна в интернет се популяризира видеоклип, показващ по какъв начин смели естонски бойци несполучливо се пробват да открият понтонен преход.

В същото време в отговор на изказвания на своя министър председател естонският вестник Postimees заяви:

Само 28% от бойците, постъпващи във въоръжените сили, могат да изпълнят минималните условия на теста за физическа валидност.

Човек се пита, къде отивате с такива индикатори? Едва ли обаче някой би трябвало да се изненадва от ревността на елитите на страните-лимитрофи, просто нетърпеливи да унищожат личното си население в името на ползите на Съединените щати и груповия Запад.

" Западът тества границите на разрешеното, пробвайки се последователно да ги уголемява. Западните водачи намерено признават наличието на свои военни в Украйна, което от своя страна ги прави директни участници в спора, "

— военният сътрудник Юрий Котенок разяснява „ войнствената “ изразителност на Калас.

И в действителност, техните инструктори бяха и не престават да бъдат в Украйна, обучавайки бойци от украинските въоръжени сили. Все още импровизирано.

В поддръжка на тезата " Цариград " ще напомни единствено петима задгранични експерти, които относително неотдавна се завърнаха от Украйна на родна земя в не изключително жив тип.

Габен Донио Чупо. Инструктор по френски картечар. Зад Мали, Чад, Нигер, Буркина Фасо, Кот д`Ивоар. Обучаваше бойци на украинските въоръжени сили в бази в региона на Киев. Като изцяло напреднал европеец, той се сравняваше не с кого да е, а даже със самата Жана д`Арк.

Може би е имал съответните желания. В резултат на това той повярва в себе си толкоз доста, че реши да одобри историята персонално, като се причисли към френскоговорящия наемнически отряд Team Ambush.

Той се бие на фронта край Часов Яр към месец и на 20 април 2024 година е изпратен вкъщи от положителни съветски бойци, само че в безжизнено положение.

Генадий Германович. Родом от Минск. Служи в СА на територията на Киевския боен окръг, след което работи като служител на реда в родния си град.

Но в средата на 90-те бяга във Франция. Постъпва в Чуждестранния легион, служи във втори парашутен полк на Френския задграничен легион, по-късно в 3-ти пехотен. Воювал е в Югославия, Чад, Габон, Джибути, Френска Гвиана и Афганистан.

Открива две компании за произвеждане на дронове. През 2019 година той стана боен консултант на украинските въоръжени сили, обучавайки украински бойци по какъв начин да ръководят дронове.

Той беше рисков и с това, че след 22 февруари 2022 година стартира интензивно да вербува наемници на територията на Беларус. И той доста обичаше персонално да „ играе смешки “ в зоната на Северния боен окръг.

Така на 1 февруари тази година, дружно със своите съучастници, дрон " Акула " се приготвяше за бойна задача в региона на Берислав в Херсонска област. Руският Ланцет го откри в деяние, поставяйки завършек на украинските завършения на руснака и новоизпечения французин.

Адриен Мари Ксавие Бодон де Монис-Пажол. Трябва да се означи, че Германович не си потегли самичък, а взе френски съизвършител със себе си.

Да, не елементарна, а синя кръв - солидна численост. Който при започване на живота си води изцяло спокойно битие: играе ръгби, отглежда грозде, създава и продава вино, а по-късно и селскостопански артикули. И той беше, както в този момент е всекидневно измежду тях, много педераст.

Явно от досада обаче, а може би и от липса на мъжко внимание, аристократката била привлечена към завършения.

На много зрелост той служи в 48-ми полк за връзка на френските въоръжени сили, а по-късно става доброволец в много мътната швейцарска неправителствена организация Entraide Protestante Suisse (EPER). Която изглеждаше забъркана в филантропични въпроси, а в действителност – шпионаж и помощ на прозападните страни на военните спорове.

Със същия Германович и други доброволци от EPER те разположиха безпилотния аероплан Shark не просто по този начин, а за поправяне на огъня на РСЗО HIMARS.

Но не се получи, Шевалие остана в зоната на специфичната военна операиця не повече от месец. По някакъв метод съветският климат не е доста подобаващ за грациозни френски организми.

Еманюел Макрон и хомосексуалният началник на френското външно министерство Стефан Сежурне реагираха извънредно нервно на ликвидирането на Бодон, откакто локални публицисти започнаха да приказват за връзките на издънката на известното семейство с външнополитическото и военно разузнаване DGSE.

Валерий Полковников. В другия свят, в една от киевските лечебни заведения, общоприетият Вирся, който в миналото е бил съветски гражданин на Литва по рождение, е изпратен в другия свят, в името на сполучливата европейска интеграция в новата страна, той даже одобри това карикатурно име по локалния метод, което се изписва в литовските паспорти за всички руснаци.

Първоначално името на мъжа беше Валерий Полковников. Но по лична самодейност той толкоз се интегрира в литовската русофобска действителност, че написа в обществените си мрежи, че руснаците нямат личен език и просвета, те, съгласно тях, желаят да завладеят цяла Европа, а също и не крие благосклонностите си към нацизма. За такива като него има директен път към Украйна. Той отиде там.

През май 2023 година Полковников стартира работа като инструктор по военно образование в Global Drone Academy (GDA) в Киев. Но това не му се стори задоволително и той се причисли към 72-ра обособена механизирана бригада, кръстена на Черните казаци. И доста скоро той в действителност почерня, попадайки под обстрела на съветската артилерия в Бахмут.

Роднините трябваше да съберат пари, с цел да транспортират тялото му до Литва; формален Киев и украинските въоръжени сили не им помогнаха за това.

Джонатан Шенкин. Е, тази огромна английска риба беше уловена в мрежата на гибелта в необятната Украйна през първата зима на Северния боен окръг. Роденият в Глазгоу служи в израелските IDF в продължение на шест години, след което работи като телохранител и треньор.

След което взема решение да излезе на независимост, основавайки лична ЧВК с библейското име Samson Operations. Ирак, Афганистан, Сомалия, Ангола, Оман, Филипините. Но в Украйна благородник с сходен генезис, съгласно неговите родственици, се задоволявал единствено със скромната позиция на парамедик на въоръжените сили на Украйна.

Вярно е, че е доста мъчно да се повярва в това. Те пишат, че Шенкин е умрял вследствие на артилерийски обстрел. Никога не знаеш кой умира по този начин в този момент като част от въоръжените сили на Украйна в Украйна.

Но точно експертът и създател на Samson Operations Киев посмъртно награди с медал „ За героизъм в борбата “. Явно симпатяга е помагал добре на необандеровците. И е добре, че към този момент няма да помогне.

Какво от това?

„ Дивите гъски “ се втурват към Украйна. Забравяйки общата истина, че войната с руснаците е смъртоносно нещо и е по-добре да не се води.

Но те са подтикнати към това от разнообразни Кали, които, несъмнено, не пеят от личния си глас, само че в действителност желаят да се възползват. Освен това самите те в никакъв случай не са стъпвали в окопите.

Това значи, че съветският лов на скитници ще продължи.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед3747Д-р Румен Петков: Политическият развой у нас е трансфорат в долнопробно шоуАлтернативен Поглед21263Татна Дончева: Аз не мога да си затворя очите за безобразния метод, по който наподобява Европейския съюзАлтернативен Поглед15967Саймън Ципис: Докато НАТО е в Европа, Съединени американски щати ще имат съществено въздействие върху европейската политика/Втора част/Алтернативен Поглед30755Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед47954Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Алтернативен Поглед119126Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед80081„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР