Чужди хакери са извършили безпрецедентна по обхват и по методи

...
Чужди хакери са извършили безпрецедентна по обхват и по методи
Коментари Харесай

Русия: Хакери организираха безпрецедентна атака срещу правителствени агенции

Чужди хакери са направили невиждана по обсег и по способи против съветски федерални организации. Това излиза наяве от отчет на съветската Федерална работа за сигурност и на крилото за битка с кибепрестъпността на съветската телекомуникационна компания Ростелком, оповестен този месец.
За интервенцията се допуска, че е била подкрепена от някоя страна. Хакерската офанзива е била предходната година и проверяващите я разказват като невиждана, само че по този начин и не разясняват кой може да стои зад нея. Докладът е бил оповестен на 13 май, само че в съветската преса му е било обърнато малко внимание в началото. За него се е заговорило седмица по-късно, когато той е попаднал в полезрението на американска компания за киберсигурност.
 Хакерска офанзива против белгийското вътрешно министерство, евентуално от Китай Хакерска офанзива против белгийското вътрешно министерство, евентуално от Китай
Министерството на вътрешните работи на Белгия е станало обект на хакерска атака, при която нарушителите са получили достъп до цялата компют...
Новината идва в миг, в който Кремъл е под все по-голямо наблюдаване от страна на Съединени американски щати и на други западни страни поради хакерски офанзиви и поради изказванията, че Русия е леговище на кибепрестъпници, искащи откупи. Русия отхвърля да прави хакерски атаки, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР