Чуждестранни компании - три на брой, ще отговарят за реконструкцията

...
Чуждестранни компании - три на брой, ще отговарят за реконструкцията
Коментари Харесай

Три чужди компании вдигат новия стадион на ЦСКА

Чуждестранни компании - три на брой, ще дават отговор за реконструкцията на . Става дума за белгийска, финландска и австрийска компании, които са взели участие в плана на Ференцварош за " Групама Арена ". Синът на Гриша Ганчев - Данаил, е провел среща с основния реализатор, написа " Тема спорт ".
Трите компании ще вършат трибуните, покривните елементи, терена, седалките, висящи тавани, мебели и другите екстри за едно модерно оборудване за футбол.
Белгийската компания е " Кевлокс ", която създава дребни модули и подрежда игрища. Финландската е " Пейкко ". Тя ще прави металните модули на стадиона, които ще свързват секторите. Обичайно вицепрезидентът на компанията Ким Салвен управлява дейностите по всяко оборудване в Европа, в работата по което взе участие компанията му.
Третата компания е австрийската " Ке Келит ", която дава цялостни решения за зали, логистични паркове и игрища. Тя дава отговор за отоплението на оборудването, за санитарните пространства, хладилни камери, висящи тавани, водни системи, козирки и свързващите елементи към тях.
Целият план е копие на стадион " Групама Арена ", само че с 5700 места по-малко от този в Унгария. Целта е стадионът да бъде съединен на място, като първо се изградят основите, а по-късно бъдат доставени останалите елементи от чужбина.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР