Чуждестранна гражданка е била спасена днес в град Антакия в

...
Чуждестранна гражданка е била спасена днес в град Антакия в
Коментари Харесай

Чудо: Спасиха жена 204 часа под развалините в Турция

Чуждестранна гражданка е била избавена през днешния ден в град Антакия в южния турски окръг Хатай 204 часа след опустошителните трусове с епицентър в окръг Кахраманмараш, заяви Анадолската организация.

Агенцията прецизира, че дамата, която се споделя Муна Дабул и е бежанка от Сирия, е откарана в болница.

Преди това също в окръг Хатай 26-годишната Емине Акгюл беше извадена жива отдолу под отломките на рухнала постройка 201 часа след земетресенията и беше превозена с хеликоптер до болница в град Адана.

Учителката Емине Акгюл, която беше избавена от руините на срутилата се постройка в Хатай след 201 часа, беше докарана с хеликоптер в градската болница в Адана.

26-годишната Емине Акгюл, която е била затрупана в отломките на срутилата се постройка в Хатай, е била настанена за лекуване в градската болница в Адана, където е била докарана с хеликоптер.

По-рано през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган съобщи, че избавителните екипи са извадили над 8000 оживели от отломките на труса в Южна Турция. Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки на Турция заяви по-рано през днешния ден, че починалите досега са 31 974 души. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР