Чужденецът е обвинен задочно през ноември м.г. за това, че

...
Чужденецът е обвинен задочно през ноември м.г. за това, че
Коментари Харесай

Прокуратурата търси испанец за кражби във врачанско село

Чужденецът е упрекнат задочно през ноември м.г. за това, че в интервала от 18 януари 2016 година до 12 септември с.г. е направил три обири от непознат парцел, оповестиха от държавното обвиняване.

В два от случаите испанецът е работил като несъвършен причинител посредством двама поданици на село Бутан. Възползвайки се от незнанието им, обвиненият съобщил на мъжете, че негов съотечественик от град Малага е умрял, като приживе му продал неподвижен парцел в тяхното село - с дворно място, солидна жилищна постройка и икономически постройки.

Испанецът изискал от тях да скапват дървената покривна структура на част от въпросния непознат неподвижен парцел, което било сторено. По този метод обвиненият лишил дървени греди и керемиди, покриващи 200 кв.м., на стойност 206 лв.. След това той разрушил бариера, крепко направена за отбрана на парцел, и още веднъж благодарение на двамата мъже изнесъл от вкъщи разнообразни мебели и други движимости, без единодушието на притежателя им.

При третата кражба той проникнал в същия непознат парцел и лишил мебели, електрически уреди и газов котлон.

Общата стойност на откраднатите движимости възлиза на 886 лв., за което закононарушение законът планува наказване „ Лишаване от независимост “ за период от 1 до 10 години.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР