Чужденец ще опита да спре пропадането на футболните ни национали.Шефът

...
Чужденец ще опита да спре пропадането на футболните ни национали.Шефът
Коментари Харесай

Сърбин е новият селекционер на футболните ни национали

Чужденец ще опита да спре пропадането на футболните ни национали.

Шефът на БФС Борислав Михайлов разгласи, че Младен Кръстаич е новият селекционер на националния тим по футбол на България. Неговите помощници ще бъдат четирима, от които трима сърби - Стефан Янкович, Неманя Милинчич и треньор на вратарите. По предпочитание на Кръстаич към щаба като асистент ще се причисли и Иван Иванов, чийто качества  Кръстаич познава добре от престоя му в Партизан.

" Спряхме се Кръстаич, защото е от сръбската школа, чийто футболисти имат темперамент. А ние имаме нелоши футболисти, само че им липсва темперамент. Няма езикова преграда, а Младен владее с изключение на сръбски, също по този начин британски и немски. Договорът му е за две години и влиза в действие от 1 август ", съобщи Борислав Михайлов.

" Нашата работа е такава, от време на време работим в клубен тим, от време на време в народен. Сега ще бъда в народен. След извършените диалози с Борислав Михайлов взехме решение да се съгласим на тази оферта и да приемем това предложение, защото България разполага с перспективни играчи. В последните мачове сте сменили седем вратаря, което е несериозно. Ние желаеме да изградим скелет на тима, а в него ще играят единствено тези, които заслужават ", сподели Кръстаич.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР