Чухме умни изречения и видяхме приятни усмивки от „Промяната“. Нинова

...
Чухме умни изречения и видяхме приятни усмивки от „Промяната“. Нинова
Коментари Харесай

Бръсне ли някой гражданите за слива? Просто питам

Чухме умни фрази и видяхме приятни усмивки от „ Промяната “. Нинова бе като участник в „ България търси гении “ прекалил с енергийните питиета. „ Демократична България “ се засуети поради „ механически елементи “.

Телевизията на Има Такъв Народ направи видеовръзка с българин от Канада, който доброжелателно изясни, че Кирил Петков май нещо с гражданството… абе кофти работа…

Колячите на свободното слово от ГЕРБ опънаха нервите на всички, скандирайки в отбрана на свободното слово!

Министърът на наказванията и репресиите, прочут още като основният прокурор Гешев, съпостави новите политици с античния Рим по някаква неразбираема логичност. Все по-ясно става, че проф. Ломброзо е бил прав, само че да не отваряме тематиката в този момент.

Разбрахте ли? Ще плащаме на петима вице-премиери. Така се почитат съдружни сътрудници! НСО коли и водачи ще осигури…

Наистина сме най-силни в търпението. Което пък е най-голямата ни уязвимост.

А Борисов го няма. Не пори снега с джипката, не привиква партийна седянка в зайчарника в Банкя, не подава ръка на Блъсков да я целуне, нито пуска видеа с хули по адрес на Радев. Няма и нови серии от „ Мата Хари в спалнята “. Сал един Бойко Рашков се грижи за интригата в „ Богатите също плачат – хроника за някогашните величия “.

Договорки, срещи, изявленията, фотосесии, подписи на партии... За нашего брата жителя не слушам нищо. Това ли е смяната? Аз пък си мислех, че ще играем по-важна роля. Например да сме наясно по какъв начин да се постъпи, в случай че обещанията отидат по дяволите, както до момента. Това желае да знам. Много ли е?

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР