Чухме от тази трибуна, че 12 години са се извършвали

...
Чухме от тази трибуна, че 12 години са се извършвали
Коментари Харесай

Мустафа Карадаъ: Продължавате промяната и нещата се влошават

Чухме от тази естрада, че 12 години са се правили покушения против демокрацията.

Ние твърдяхме това през целия този интервал. Но тя смяната през днешния ден продължава и нещата се утежняват. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадаъ от трибуната на Народното събрание.

Вие продължавате смяната, т.е. – рушите още повече демокрацията. Тази тематика ни дава опцията да създадем асоциация и с друга тематика. Ние от юли 2021 година желаеме от Бойко Рашков документи, с цел да твърдим с обстоятелства дали има полицейщина и нарушаване на законите в страната. Но не ги получаваме и до момента, безапелационен бе Карадайъ.

Твърдите, че сте пристигнали на власт, с цел да се борите с нарушителите на закона. Дойдохте на власт с нарушаването на Конституцията на Република България, акцентира още водачът на Движение за права и свободи.

Чухме още: „ Бог да пази България ”. Но, уважаеми сътрудници, ние пазим ли България, пазим ли върховенството на закона и институциите в страната. Затова, уважаеми господин ръководител, и на Вас да ви напомня: Ние казвахме ли ви, съобщи Мустафа Карадайъ.

От нощес чуваме една тематика за нахлуването в дома на който и да е български жител без съображение. И от нощес се твърди, че това е било необходимост. Ние от изборите знаем едни неотложности, сподели по-късно Мустафа Карадайъ пред публицисти в коридорите на Народно събрание. И напомни: „ В дома на 85-90-годишен неработоспособен, който от две години не е ставал от легло, се нахлува с неотложности. Затова, когато четем 12 години от трибуната на Народно събрание стихотворението на Мартин Нимьолер в разнообразни форми, ние споделяме, че има пълзящ фашизъм в страната. Днес чуваме откъс: Никой не е над закона. Нали помните от кого е откъс – от Цветанов, от Борисов през 2009 и 2010 година ”.

Но през днешния ден е двуличие по този начин да приказва човек, който е извършител на закона и Конституцията, безапелационен бе Мустафа Карадайъ, препращайки към пост във фейсбук на премиера Кирил Петков.

Полицейщина е младежи, които прохождат в политиката, да бъдат привиквани в полицията и да подписват протоколи и да получават репресии, по тази причина че са раздавали пропагандни материали и са правили образование за машинно гласоподаване, съобщи още Карадайъ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР