Чухме крайни мнения, но Русия спрямо България е приятелска държава“,

...
Чухме крайни мнения, но Русия спрямо България е приятелска държава“,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Русия е приятелска държава


„ Чухме крайни отзиви, само че Русия по отношение на България е другарска страна “, счита министърът на стопанската система. В предаването „ Защо, господин министър? “ водачът на левицата отговаряше на въпросите на Мария Цънцарова.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5097
„ По-голямата част от обществото у нас счита Русия за другарска страна – по тази причина беше и този висок % да не изпращаме оръжия. Втората част са политическите оценки – там чухме крайни отзиви, даже на хора в обединението. Спрямо България е другарска страна “, счита Нинова.

На въпрос за какво наш другар стопира газта ни, Нинова сподели, че не може да разяснява договорката с „ Газпром “, защото това не е в нейния сектор. „ Вероятно това е ответен отговор на глобите, които се постановат против Русия. Ето за какво сходно замеряне със наказания и контрасанкции би трябвало да спре. Прекалено доста страсти, светът има потребност от разсъдък “, счита Нинова.

На въпрос кой счита, че би трябвало да завоюва войната – Русия или Украйна, водачът на левицата не даде отговор. Тя сподели, че войната би трябвало да спре, защото тя е в основата на всички проблеми и, че няма значение кой печели и кой губи.

„ Какъв е смисълът да убиеш непозната стопанска система до момента в който самоубиваш своята? Тази конкуренция би трябвало да спре със наказания и контрасанкции “, счита Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР